Alles in de tent met 25%

De zomer van 2022 is zo goed als volgeboekt op Strandpark Vlugtenburg. Dat is niet gek, want iedereen heeft ontzettend veel zin en behoefte aan een ontspannen vakantie!

Laatste gaatjes opvullen

Tussen alle boekingen door zijn er nog een aantal nachten per accommodatie vrij. Natuurlijk is het ontzettend zonde als deze niet zijn opgevuld. Wij bieden deze laatse nachtjes aan met 25% korting op de huursom. Zien we jullie verschijnen?

Zoek en boek

Spelregels 

Het is niet heel ingewikkeld. Wij bieden een korting aan voor alle resterende nachtjes die wij overhebben in juli en augustus. 

Stap 1. Bekijk het aanbod bij de beschikbaarheid. (actie geldt alleen voor bungalows, chalets, safaritenten en pipowagens)

Stap 2. Bedenk welke datum jullie graag met een cocktail op het strand zitten. 

Stap 3. Boek nu jouw verblijf tussen 7 juli en 25 augustus.

(De kortingen zijn al doorgevoerd op de website dus daar hoef je niks meer aan te doen). 

 

Activiteiten rondom het strand

In en rondom jullie accommodatie zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijke zomervakantie. Een strandwandeling langs het water of een fietstocht door de duinen heen. Een dagje de golven trotseren op een surfplank. Een versgebakken ontbijtje op het terras en een lekkere borrel op het terras. Een frisse duik in de zee of een dagje cityhoppen in een van de dichtbij zijnde steden. Kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen tijdens jouw zomervakantie.

Strandtent Elements Beach

Openlucht Speeltuin

Aan het terras van Eetcafé Zout grenst een enorme openlucht speeltuin. De speeltuin staat garant voor urenlang speelplezier. Bijkomend voordeel is dat de ouders lekker op het terras kunnen ploffen en op afstand de kinderen in de gaten kunnen houden! 

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!