Beleef de herfst op de camping

Vier de herfst op de camping!

De herfst te koud om op de camping te staan? Tuurlijk niet! Het vergt misschien wel wat extra voorbereiding, een extra dik deken of een klein kacheltje meenemen bijvoorbeeld, maar kamperen in de herfst kan zeker leuk zijn. Het sowieso al knusse kamperen kan nog knusser worden. Voor een leuke camping voor deze herfstvakantie moet je natuurlijk aan de kust zijn. Lekker uitwaaien en de omgeving ontdekken. Bij slecht weer is er ook genoeg te doen. Lees vooral verder om te zien hoe je jouw herfstvakantie kunt vullen.

Alle faciliteiten die je wenst

Op de camping vind je alles wat je verwacht op een moderne camping. Mooie sanitaire gebouwen, een vuilwater loosplek, wasmachines en goed internet. We hebben diverse velden klaarliggen voor alle kampeerders. Verharde velden voor zwaardere campers en normale velden voor tentjes. Neem vooral een kijkje op onze site bij de diverse plekken, dan kies je sowieso de juiste!

Zoek en boek

Herfstvakantie: 15 t/m 30 oktober

Kamperen op Vlugtenburg

eetcafe zout

Eten bij Eetcafé Zout

Tijdens de vakantie kan een avondje uiteten natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Eetcafé Zout, het gezellige familierestaurant op ons park. Iedereen is hier welkom voor een gezellige borrel, snack, lunch of uitgebreide maaltijd. Terwijl de ouders genieten op het terras of in de serre kunnen de kinderen zich uitleven in de gigantische speeltuin. En dan is er ook nog is een binnenspeelruimte, hoe leuk is dat!?

Activiteiten in de omgeving

Het strand is niet alleen leuk in de herfst, het is ook nog is heel ontspannen. Écht tot rust komen doe je het best op het strand. Maar wat als het regent? Dan zijn er ook genoeg indoor activiteiten in de omgeving! Naar de Tuinderij bijvoorbeeld om allerlei unieke dingen te doen, naar een binnenzwembad om lekker te spetteren of karten bij Van Der Ende Racing Inn. Zoals je leest: genoeg te doen. Je hoeft je niet te vervelen deze herfst op Strandpark Vlugtenburg.   

karten westland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.