Hé Pfannkuchen

Hé Pfannkuchen

Direkt neben den Dünen, nahe dem Strand befindet sich Pavillon He Pannekoek . Nach einem schönen Tag am Strand oder einer langen Radtour durch das Westland,  können Sie hier Platz nehmen.
Wir sind in den Monaten April bis Oktober und in den Weihnachtsferien geöffnet, in den anderen Monaten sind wir leider geschlossen.

Afhaalmenu

Bij Strandpark Vlugtenburg hebben we ook een afhaalmenu Bekijk hem hieronder of download heb direct hier!

Begin uw dag goed, met een heerlijk ontbijt!

Voor mama en papa is het ook eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en daarna heerlijk ontbijten.

De dag starten met een heerlijk ontbijt waar u zelf niets voor hoeft te doen, dat is toch wel hét ultieme vakantiegevoel! Schuif dan bij ons aan en geniet van ons ontbijtbuffet. 
Ontmoet andere gasten en vraag ons naar de beste vakantie tips voor weer een heerlijke vakantiedag. 
Voor slechts € 6,95 schuift u al bij ons aan en natuurlijk wij ruimen alles op!

Liever in uw bungalow ontbijten? Wanneer u incheckt op Strandpark Vlugtenburg ontvangt u een broodjesbestellijst of u kunt uw broodjes online bestellen via onze webshop. Op deze lijst kunt u invullen welke vers gebakken broodjes u de volgende dag rond 09:00 uur wilt ontvangen. U levert de ingevulde lijst voor 17:00 uur in bij de receptie, rekent deze af en wij doen de rest!

Belangrijk om te weten, in de maanden november t/m maart is het alleen mogelijk om te komen ontbijten mits er minimaal 10 personen gereserveerd hebben voor het ontbijtbuffet.

BBQ of Gourmet

Morgen wordt het heerlijk weer. Uw vrienden hebben aangegeven dat ze even op bezoek willen komen. Hartstikke gezellig, alleen heeft u totaal geen zin om te koken. Wij maken het gezellig, lekker en gemakkelijk voor u: bestel bij de receptie een BBQ of gourmet!

Bij uw incheck ontvangt u een BBQ-/Gourmetlijst. Indien u van een van de twee gebruik wilt maken, levert u deze 24 uur van tevoren in bij de receptie en rekent deze af. U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden omtrent vlees of vis (brood en sauzen zitten erbij inbegrepen). Wij leveren de BBQ of gourmet met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af en u kunt met uw vrienden heerlijk genieten op uw eigen terras!

Bent u met een grote groep en heeft u geen zin in de rommel?
Kom dan gezellig BBQ ’en of gourmetten in ons Paviljoen!

 

Iets te vieren?

Bent u jarig, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feestje? Neem dan contact op met Paviljoen Hé Pannenkoek!

Paviljoen Hé Pannenkoek is een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Hé Pannenkoek is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

Denk, indien het weer dit toelaat, bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ op het terras. U geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat uw gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook! 
Wanneer de poncho’s tevoorschijn moeten komen, nemen we de gasten mee naar binnen waar we binnen vrolijk verder gaan. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw feest in te vullen. Neem contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Kerst en oud en nieuw

 

Tijdens de kerstvakantie zijn wij vanaf 11:00 uur geopend tot sluitingstijd. Op dinsdag 25 en woensdag 26-12 zijn wij alleen geopend voor de kerstbrunch van 11:00 uur tot 14:00 uur. Hiervoor dient u wel te reserveren!

op dinsdag 1 januari zijn wij het nieuwe jaar en het vieren en op 2 januari staan wij weer vanaf 11:00 voor u klaar!

 

Strandpark Vlugtenburg

Reserveer nu bij hé Pannenkoek!

Wij zijn geopend in de maanden april t/m oktober en tijdens de kerstvakantie, in de overige maanden zijn wij gesloten.

Reservierungsdaten
Kontaktdaten
~|icon_phone~|elegant-themes~|solid
tel: +31 (0)174-440971
~|icon_pin~|elegant-themes~|solid
2691 KR 's-Gravenzande, Nederland

Rabbat!

Neu am Vlugtenburg: Safari-Zelte

Buchen sie jetzt mit 15% Rabatt