Eurovisie Song Festival 2020

~|beach access~|material~|solid

Vlakbij Rotterdam

~|sun-o~|font-awesome~|outline

Vlakbij het strand

Overwinning Duncan

Duncan Laurence heeft met zijn nummer ‘’Arcade’’ een bijzondere overwinning weten te behalen met het songfestival in Tel Aviv. Deze overwinning zorgt ervoor dat de 65e editie van het songfestival nu gehost zal worden in Rotterdam.

De stad Rotterdam

Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. De food cultuur staat centraal bij alle gezellige lunchtentjes en restaurants én natuurlijk niet te vergeten bij de markthal. Maar Rotterdam is bovenal de stad met bewonderingswaardige architectuur. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam kun je alle kanten op. Lekker uiteten, met de watertaxi over de Maas en er is een breed aanbod aan musea en winkels.

Eurovisie songfestival shows

Er zullen verschillende shows plaatsvinden in de evenementenlocatie Ahoy in mei. Twee halve finales op 12 en 14 mei en de afsluitende grote finale op 16 mei 2020. Natuurlijk zal het feest niet beperkt blijven tot binnen de muren van de evenementhallen. De hele stad Rotterdam zal volledig zijn uitgedost en overal zal er gezelligheid te bespeuren zijn.

Mis het niet!

Rotterdam zal gedurende de hele maand mei in het teken staan van het festival, in de hele stad zal omgetoverd worden tot één grote feestelijke bijeenkomst. De stad zal bruisen én het is dan ook zeker de moeite waard om de omgeving te bezoeken.

Waar kan ik verblijven?

Logeer bij ons op het park en verblijf in alle rust vlakbij het strand in een luxe bungalow, knusse pipowagen of trendy safaritent met een groep vrienden of familie. Vanaf het park ben je binnen een halfuurtje rijden middenin Rotterdam en zul je niks van het feestgeruis missen.

Dorpskern

’s-Gravenzande is een gezellige dorpskern gelegen tussen verschillende Zuid Hollandse steden. Het vakantiepark is centraal gelegen en binnen no-time ben je in de omringende steden Rotterdam, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Bekijk onze beschikbaarheid!

Strandpark Vlugtenburg

Meer dan een vakantie aan zee

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt!