Meest gestelde vragen

Receptie
Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Wanneer u een bungalow of chalet heeft gereserveerd, kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag dat u vertrekt vragen wij u voor 10:00 uur de bungalow of chalet te verlaten en uit te checken bij de receptie. U kunt nog wel de gehele dag op Vlugtenburg blijven. Checkt u uit voordat de receptie geopend is, dan kunt u de sleutels in de rode brievenbus naast de receptie deponeren.
Wanneer u een kampeerplaats heeft gereserveerd, kunt u vanaf 13.00 uur inchecken. Uitchecken op de dag van vertrek is voor 12.00 uur.
Verblijft u in de Pipowagen op het strand? Dan kunt u om 15:00u inchecken en checkt u om 09:15u uit.

 

Wat is kostenloos annuleren

Wanneer u de toeslag betaalt voor het kostenloos annuleren, kunt u tot 1 dag voor aankomst zonder reden annuleren. Het enige dat u dan moet betalen is de toeslag van het kostenloos annuleren.

 

Accomodatie
Kan ik een bepaalde accommodatie reserveren?

Het is mogelijk een specifieke accommodatie te reserveren. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde bungalow of chalet, neem dan contact met ons op. Indien deze beschikbaar is, leggen wij deze voor u vast. Wij rekenen hier een voorkeursbedrag van € 15,- voor.

 

Wat voor bedden staan er in de bungalow?

In elke accommodatie staat een 2-persoonsbed en 1 stapelbed. Behalve in de 4-persoons bungalows, 4- persoons chalets en de 6- persoons Luxe/Zorg bungalows. Verder staan er in elke accommodatie slaapkamers met twee losse bedden.

 

Is er een oven in de accommodatie?

Nee, een oven is helaas niet aanwezig in de bungalow of chalet.

 

Camping
Zijn honden toegestaan op de camping?

Honden zijn toegestaan op de camping. Echter moeten deze wel bij het maken van de reservering aangemeld worden. Tevens komen er extra kosten bij van € 3,50 per hond, per nacht.

Faciliteiten
Is er een animatieteam op Strandpark Vlugtenburg?

In de zomervakantie is er animatie.

 

Kan ik op Vlugtenburg fietsen huren?

Ja, wij hebben heren-, dames- en kinderfietsen. Het is niet mogelijk om een fiets vooraf te reserveren. Wij hebben ook kinderzitjes te huur. Dit zijn kinderzitjes die alleen achterop de fiets te bevestigen zijn.
Kijk hier voor de tarieven.

 

Hoe werkt het draadloos internet en zijn hier kosten aan verbonden?

De bungalows en chalets zijn voorzien van een eign Wi-Fi router.
U krijgt bij uw incheck op Strandpark Vlugtenburg 1 dag (eerste 24 uur) gratis een code voor Wi-Fi. Wilt u na deze dag Wi-Fi, kunt u online of via de receptie/restaurant een nieuwe activatiecode kopen.

 

Wat houdt het VIP-pakket in?

 

Gasten
Wanneer moet mijn reservering betaald worden?

Wanneer u een reservering heeft gemaakt voor een kajuitbungalow, chalet of voor een kampeerplaats, ziet u op de reserveringsbevestiging wanneer deze betaald moet worden. Het volledige bedrag moet voor aankomst voldaan zijn. Er volgt allereerst een aanbetaling en een tijd later dient het restbedrag voldaan te worden. Heeft u een reservering gemaakt en is uw aankomst binnen twee weken na de gemaakte reservering, dan kunt u niet meer in termijnen betalen en dient het volledige bedrag direct betaald te worden.

Zijn jongeren toegestaan op Vlugtenburg?

Jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op het park. Groepen jongeren onder de 30 jaar betalen van tevoren een borg van € 250,-. Deze krijgen zij bij goed gedrag en een netjes achtergelaten bungalow aan het einde van de vakantie retour per bank. Het borgformulier met de bijbehorende regels ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging.

Hoeveel auto’s mogen er op het park staan?

Het maakt niet uit met hoeveel auto’s u komt, deze mogen allemaal op het park staan. Het ligt aan het aantal beschikbare parkeerplaatsen of de auto’s in de buurt van uw accommodatie kunnen staan, anders moeten deze even iets verder weg gezet worden (in dat geval hebben wij ook bagagekarretjes die u kunt gebruiken om uw bagage naar de accommodatie te brengen).

Huisdieren
Mag mijn hond mee naar Strandpark Vlugtenburg?

Wij hebben een aantal bungalows die geschikt zijn voor gasten die graag hun hond mee willen nemen. In verband met de beschikbaarheid van deze bungalows, kunnen honden alleen maar mee op aanvraag en moeten deze bij het maken van de reservering dan ook aangemeld worden. Wel geldt er een maximum van twee honden per bungalow. Tevens rekenen wij € 3,50 per hond, per nacht en eenmalig € 12,50 extra schoonmaakkosten.

Zijn honden toegestaan op het strand van Vlugtenburg?

Op het strand van Vlugtenburg zijn honden toegestaan. Kijk op de site van onze gemeente voor de actuele regels van Strandopgang Vlugtenburg en de andere Westlandse stranden.

Strandpark Vlugtenburg

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met Strandpark Vlugtenburg~!