Gratis hoofdgerecht voor de jarige job

Wat een feest! De dag is weer aangebroken waarop jij een jaartje ouder wordt! Dat laten we natuurlijk niet ongevierd aan ons voorbij gaan!!

Feeststemming

Natuurlijk is het veel makkelijker om in een feeststemming te zijn met een gevulde maag. Daar helpt de bediening bij Eetcafé Zout graag aan mee. Kun jij aantonen dat het je verjaardag is? Dan ontvang jij een gratis hoofdgerecht voor jezelf. En pas op, het kan zomaar zijn dat het personeel gaat zingen voor je met vuurwerk!

Zoek en boek

vakantiepark aan zee
vacatures eetcafe zout
eetcafe zout
eetcafe zout

Eetcafé Zout 

Het restaurant op Strandpark Vlugtenburg heeft een brede kaart en daarmee voor ieder wat wils! Van een krokante torpedo garnaal, een huisgemaakte soep, een maaltijdsalade, een pannenkoek of lekkere sparibs. Of kies jij misschien voor de specialteit? De Vlugtenburger! 

Speciaal voor de kids! 

Ook de kindjes zijn goed vertegenwoordigd op de kaart met hun eigen overheerlijke gerechten. ’s middags kan je een kind niet blijer maken met een broodje hagelslag of knakworst. In de avond kunnen de kinderen beroep doen op hun eigen chef kunsten wanneer ze hun eigen pannenkoek kunnen versieren! Een groot succes! 

speeltuin den haag

Openlucht Speeltuin

Aan het terras van Eetcafé Zout grenst een enorme openlucht speeltuin. De speeltuin staat garant voor urenlang speelplezier. Bijkomend voordeel is dat de ouders lekker op het terras kunnen ploffen en op afstand de kinderen in de gaten kunnen houden! 

Vermaak voor kinderen

Tijdens de vakanties is er animatie aanwezig op Strandpark Vlugtenburg. Animatie is ook toegankelijk voor alle eters in het restaurant. Hoe leuk is dat? Vermaak voor de kids terwijl jullie lekker aan het borrelen zijn?! 

kindvriendelijke camping aan zee

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.