Vier kerst op Strandpark Vlugtenburg

Een kerst op Vakantiepark Vlugtenburg staat gelijk aan ontspanning én een bijzonder kerstfeest. Ontsnap de vaste routines en dingen die gedaan ‘moeten’ worden thuis.

Eindeloos genieten

Huur een gourmetstel bij het park of kook je eigen verrukkelijke kerstmaaltijd. Huur één van de vele familiespelletjes en daag jouw zussen of broers uit voor een fanatiek potje. Wapper lekker uit op het strand. En niet geheel onbelangrijk, geniet van de quality time met jouw geliefden!

Kerst aan het strand

Wie wil dat nou niet? Heerlijk knus met de hele familie in een bungalow? Terwijl de kaarsen zorgen voor een gezellige ambiance en de kadootjes onder de boom wachten om uitgepakt te worden.

Zoek en boek

Diner met oppas op kerstavond!

Aankomst mogelijkheden

Wij bieden verschillende periodes aan in de kerstvakantie, dit kunt u allemaal boeken:

Kerst & Oud-nieuwjaar (2 weken)ma 20-12-2021 t/m ma 03-01-202214 nachten
Kerst & Oud-nieuwjaar (10 dagen)vrij 24-12-2021 t/m ma 03-01-202210 nachten
Kerst weekma 20-12-2021 t/m ma 27-12-20218 nachten
Kerst lang weekendvrij 24-12-2021 t/m ma 27-12-20213 nachten
Halve midweek tussen Kerst – Oud en Nieuwma 27-12-2021 t/m do 30-12-20213 nachten
Midweek voor kerstma 20-12-2021 t/m vrij 24-12-20214 nachten
kerstvakantie aan zee
oud en nieuw vakantiepark nederland
kerst aan zee
gezinsvakantie nederland

Knus en gezellig

Onthaast alle drukte en geniet van een winterse wandeling over het strand tijdens de feestdagen. Gegarandeerd een ontspannen periode voor het hele gezin!

Ontspannen feestdagen

In plaats van de hele familie over de vloer tijdens de kerstdagen, een heerlijke vakantie in een bungalow tijdens de Kerst. Hoe heerlijk is dat? Geniet in een knusse bungalow tijdens de kerstvakantie en kom volledig tot rust.

overnachten aan zee met hond

Een onvergetelijke kerst

Kijkt u ook altijd zo uit naar de kerstdagen? De dagen dat u weer even lekker dichtbij vrienden en familie bent. De dagen dat de buikjes rond worden gegeten en waar we even wat quality tijd in elkaar steken!

Herinneringen maken

Mooie herinneringen, dat is toch het allermooiste cadeau?! Daar kan geen duur kado tegenop bootsen. Want herinneringen blijven jaren bij u. Boek een tripje weg tijdens de feestdagen en zorg ervoor dat uw feestdagen onvergetelijk zullen zijn.

Kerst ideeën

De feestdagen zijn altijd hele fijne dagen, maar ook hele drukke dagen. Cadeau inkopen doen en proberen om voor iedereen een origineel geschenk te verzinnen, Het huis knus en gezellig versieren. Jezelf een weg worstelen door de supermarkt om allerlei lekker eten en drinken in de slaan. Wat zou het toch fijn zijn om hier een handje hulp te krijgen toch? Daar hebben wij iets op bedacht. Bij ons op het Strandpark, kunt u ervoor kiezen om een kerstboom te bestellen, welke wij netjes voor jullie zullen optuigen. Zodat de gezelligheid al binnen in de bungalow staat bij aankomst. Daarnaast verhuren wij ook  een gourmet stel inclusief overheerlijk vlees of vis. Zo helpen wij u met uw kerst to-do lijst, om er zeker van te zijn dat u ook echt even kunt ontspannen tijdens de feestdagen.

oud en nieuw vakantiepark nederland
STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.