Om te zorgen dat u met een glimlach en onbezorgd uw vakantie beleefd, kunt u hier meer informatie vinden omtrent Corona.

Update

Per 15 december 2020

Alle accommodaties zijn geopend en camping bezoekers kunnen weer heerlijk douchen en gebruik maken van het toilet.
Vindt hieronder de meest gestelde vragen, de corona maatregelen en informatie over annuleringen.
Niet gevonden wat u zocht of heeft u graag nog contact met ons? Stuur een email naar: info@vlugtenburg.nl of bel ons op: 0174-412420.

Update – 1 september 2020

Nadat we vanaf 8 mei de accommodaties met eigen sanitair weer mochten verhuren mag nu vanaf 15 juni ook het toiletgebouw weer open! Komt u met camper, caravan of tent, u kunt weer heerlijk douchen en gebruik maken van het toilet.
Heeft u vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

Update – tot 15 juni 2020

We zijn weer open per 8 mei 2020 voor toeristisch verhuur met eigen sanitair. Onze toiletgebouwen op de camping zijn nog gesloten. Heeft u een camper met eigen sanitair, bent u van harte welkom!

Update – 29 april tot 19 mei 2020

Woensdag 29 april 2020 is helaas voor ons (door de veiligheidsregio Haaglanden) besloten dat de maatregelen verlengd worden tot in ieder geval 19 mei 2020. Dit betekend dat wij onze accommodaties en camping niet meer mogen verhuren voor toeristisch gebruik tot in ieder geval 19-05-2020. Het goede nieuws is dat wij onze accommodaties mogen verhuren voor tijdelijk verblijf heeft u hierover vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

Update – 3 april tot 10 mei 2020

Vanaf vrijdag 3 april 2020 is helaas voor ons (door de veiligheidsregio Haaglanden) besloten dat wij onze accommodaties en onze camping niet meer mogen verhuren voor toeristisch gebruik tot in ieder geval 10-05-2020. Het goede nieuws is dat wij onze accommodaties mogen verhuren voor tijdelijk verblijf heeft u hierover vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

Situatie op Strandpark Vlugtenburg in verband met het Coronavirus t/m 6 april. 

Het Coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Het is voor ons allemaal een verwarde en bijzondere tijd. We staan voor een uitdaging die we nooit eerder hebben ervaren. Voor zo een situatie bestaat geen draaiboek of een stappenplan. Wij proberen met man en macht om zo goed mogelijk  met deze situatie om te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden: 

We hopen op uw begrip in deze onzekere periode. Wij vertrouwen erop dat we in een sfeer van verdraagzaamheid en vriendelijkheid zorg voor elkaar kunnen dragen. Daar zetten wij ons met liefde en energie voor in!

Team Vlugtenburg

Meest gestelde vragen

1# Kunnen wij nog op vakantie bij Vlugtenburg?

Ja zeker! Alle accommodaties zijn geopend en camping bezoekers kunnen weer heerlijk douchen en gebruik maken van het toilet.

Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt.

Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat ten allen tijden voorop.

2# Welke maatregelen worden er genomen om de verspreiding van Corona tegen te gaan? 

  • Voor de maatregelen binnen ons bedrijf hebben wij een dynamisch document opgesteld waar per afdeling staat welke maatregelen we treffen. Deze kunt u hier vinden.

Corona maatregelen

3# Hoe blijf ik up to date over mijn vakantie? 

Op deze site communiceren wij de actuele maatregelen. De wijzigingen communiceren wij ook via deze website en via onze social media kanalen.

Heeft u vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl

Annuleringen

Het allerbelangrijkste is om verbinding met elkaar te blijven zoeken. Als u  de onderstaande informatie niet duidelijk genoeg is schroom niet om gewoon even te bellen. We staan u met alle liefde te woord.

In de Noordzee vindt je tal aan rondzwemmende zeehonden. Deze nieuwsgierige diertjes laten geregeld hun kopje even zien boven de waterspiegel. Ga je ‘s avonds nog even voor een lekkere verkoelende duik? Schrik dan niet als je in de verte opeens iets boven het water ziet uitsteken.

Aangepaste annuleringsmaatregelen voor de periode vanaf 8-05-2020:

  • Vanaf 8 mei zijn alle gasten welkom in onze accommodaties en op de camping met eigen sanitair.Mocht u toch i.v.m. corona willen annuleren bieden wij u een voucher aan ter waarde van het betaalde bedrag van de boeking die u kunt gebruiken voor een aankomst tot 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.

    Voorbeeld: als u geboekt heeft voor 10-04-2020 dan kunt u een nieuwe reservering maken met als uiterste aankomstdatum 10-04-2021.

  • Indien je je vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
  • Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van jouw vakantie op Strandpark Vlugtenburg, dan is dat het risico van jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan jou aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
  • Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de RECRON.

Maatregelen

Voor de maatregelen binnen ons bedrijf hebben wij een dynamisch document opgesteld waar per afdeling staat welke maatregelen we treffen. Deze kunt u hier vinden.

Corona maatregelen

Zet- en drukfouten voorbehouden

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.