Situatie op Strandpark Vlugtenburg in verband met het coronavirus t/m 6 april

Update

Update: Situatie op Strandpark Vlugtenburg in verband met het Coronavirus t/m 6 april. 

Het Coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Het is voor ons allemaal een verwarde en bijzondere tijd. We staan voor een uitdaging die we nooit eerder hebben ervaren. Voor zo een situatie bestaat geen draaiboek of een stappenplan. Wij proberen met man en macht om zo goed mogelijk  met deze situatie om te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden: 

1# Kunnen wij nog op vakantie bij Vlugtenburg?

Jazeker, ons park is nog altijd geopend! Maar het is een begrijpelijke vraag. We snappen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt gaan. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.

2# Welke maatregelen worden er genomen om de verspreiding van Corona tegen te gaan? 

Op dit moment betekent dit in ieder geval de komende twee aanpassingen in ons beleid:

 •  Onze medewerkers van restaurant Vlugtenburg komen graag bij uw bungalow langs om maaltijden te bezorgen. Vanaf 20 maart zult u ook gerechten kunnen afhalen.
 • De schoonmaak en hygiëne in het algemeen hebben onze scherpste aandacht en zorg.

3# Hoe blijf ik up to date over mijn vakantie? 

Uiteraard volgen wij de situatie op de voet. Mochten er wijzigingen optreden, dan communiceren we dit via onze website en social media kanalen. De veiligheid van onze medewerkers en gasten staat ten allen tijden voorop.

We hopen op uw begrip in deze onzekere periode. Wij vertrouwen erop dat we in een sfeer van verdraagzaamheid en vriendelijkheid zorg voor elkaar kunnen dragen. Daar zetten wij ons met liefde en energie voor in!

En wij hopen dat jullie door deze bizarre tijden toch nog een beetje kunnen genieten en rust met elkaar kunnen vinden! 

Team Vlugtenburg

Annuleringen

 

 • Indien je vanwege de uitbraak van het Coronavirus je vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van ons vakantiepark niet ‘op slot’ zijn gezet door de overheid. De voorwaarden van de RECRON gaan in werking bij annulering.
 • Indien je je vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
 • Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van jouw vakantie op Strandpark Vlugtenburg, dan is dat het risico van jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan jou aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
 • Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via ons en vanwege de uitbraak van het Coronavirus wilt u niet meer op vakantie, dan gaan we een samen met u naar een oplossing kijken om de reservering te verplaatsen naar een andere datum zodat u alsnog van uw welverdiende vakantie kan gaan genieten
 • Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de RECRON.

Maatregelen

Allereerst houden wij ons aan alle regels die het RIVM ons voorschrijft. Daarnaast komen wij met een aantal maatregelen welke hieronder staan beschreven: 

 • Onze medewerkers van restaurant Vlugtenburg komen graag bij uw bungalow langs om maaltijden te bezorgen.
 • De schoonmaak en hygiëne in het algemeen hebben onze scherpste aandacht en zorg. Ons team van de housekeeping werkt standaard met handschoenen aan. Deurklinken worden regelmatig ontsmet.
 • Ons personeel heeft aangepaste werktijden en aangepaste pauzes zodat we zo min mogelijk met elkaar in contact hoeven komen.
 • De facilitaire dienst zal alleen de echte noodzakelijke storingen direct oplossen. Daarbij vragen wij wel of de gast de woning tijdelijk even kan verlaten.

 Met bezorgingen van eten gaan we als volgt om:

  • Als u als gast in de woning aanwezig bent zullen we aankloppen de bezorging neerzetten en u mag deze dan zelf pakken. 
  • Mocht u niet aanwezig zijn, dan zetten wij de levering binnen op de deurmat netjes neer. 

Zet- en drukfouten voorbehouden

Strandpark Vlugtenburg

Meer dan een vakantie aan zee

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt!