Strandpark Vlugtenburg is per 8 mei 2020 weer geopend!

Update

Update – 8 mei 2020

We zijn weer open per 8 mei 2020 voor toeristisch verhuur met eigen sanitair. Onze toiletgebouwen op de camping zijn nog gesloten. Heeft u een camper met eigen sanitair, bent u van harte welkom! 

Heeft u vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

 

Update - Update tot 8 mei 2020.

Update – 29 april tot 19 mei 2020

Woensdag 29 april 2020 is helaas voor ons (door de veiligheidsregio Haaglanden) besloten dat de maatregelen verlengd worden tot in ieder geval 19 mei 2020. Dit betekend dat wij onze accommodaties en camping niet meer mogen verhuren voor toeristisch gebruik tot in ieder geval 19-05-2020. Het goede nieuws is dat wij onze accommodaties mogen verhuren voor tijdelijk verblijf heeft u hierover vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

 

Update - Update tot 29 april

Update – 3 april tot 10 mei 2020

Vanaf vrijdag 3 april 2020 is helaas voor ons (door de veiligheidsregio Haaglanden) besloten dat wij onze accommodaties en onze camping niet meer mogen verhuren voor toeristisch gebruik tot in ieder geval 10-05-2020. Het goede nieuws is dat wij onze accommodaties mogen verhuren voor tijdelijk verblijf heeft u hierover vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

Update - maart tot 6 april 2020

Situatie op Strandpark Vlugtenburg in verband met het Coronavirus t/m 6 april. 

Het Coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Het is voor ons allemaal een verwarde en bijzondere tijd. We staan voor een uitdaging die we nooit eerder hebben ervaren. Voor zo een situatie bestaat geen draaiboek of een stappenplan. Wij proberen met man en macht om zo goed mogelijk  met deze situatie om te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden: 

We hopen op uw begrip in deze onzekere periode. Wij vertrouwen erop dat we in een sfeer van verdraagzaamheid en vriendelijkheid zorg voor elkaar kunnen dragen. Daar zetten wij ons met liefde en energie voor in!

En wij hopen dat jullie door deze bizarre tijden toch nog een beetje kunnen genieten en rust met elkaar kunnen vinden! 

Team Vlugtenburg

Meest gestelde vragen

 

1# Kunnen wij nog op vakantie bij Vlugtenburg?

We zijn weer open per 8 mei 2020 voor toeristisch verhuur in onze accommodaties en op de camping voor gasten met eigen sanitair. Onze bungalows, chalets, safaritenten en pipowagens beschikken allemaal over eigen sanitair.

Onze toiletgebouwen op de camping zijn nog gesloten. Heeft u een camper met eigen sanitair, bent u van harte welkom! 

Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt.

Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat ten allen tijden voorop.

2# Welke maatregelen worden er genomen om de verspreiding van Corona tegen te gaan? 

  • Voor de maatregelen binnen ons bedrijf hebben wij een dynamisch document opgesteld waar per afdeling staat welke maatregelen we treffen. Deze kunt u hier vinden.

3# Hoe blijf ik up to date over mijn vakantie? 

Heeft u een reservering met aankomst voor 1 juli? Wij nemen contact met u op. De wijzigingen communiceren wij ook via deze website en via onze social media kanalen.

Heeft u vragen bel ons via: 0174-412420 of stuur een mailtje naar info@vlugtenburg.nl.

Heeft u nog niks van ons ontvangen (tot aankomst 01-07-2020) is er waarschijnlijk iets mis gegaan en staat onze mail in uw SPAM.

Annuleringen

 

Het allerbelangrijkste is om verbinding met elkaar te blijven zoeken. Als u  de onderstaande informatie niet duidelijk genoeg is schroom niet om gewoon even te bellen. We staan u met alle liefde te woord.

Aangepaste annuleringsmaatregelen voor de periode vanaf 8-05-2020:

  •  Vanaf 8 mei zijn alle gasten welkom in onze accommodaties en op de camping met eigen sanitair.

    Mocht u toch i.v.m. corona willen annuleren bieden wij u een voucher aan ter waarde van het betaalde bedrag van de boeking die u kunt gebruiken voor een aankomst tot 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.

    Voorbeeld: als u geboekt heeft voor 10-04-2020 dan kunt u een nieuwe reservering maken met als uiterste aankomstdatum 10-04-2021.

Heeft u bij een andere partij geboekt (bijvoorbeeld: belvilla, bungalow.net etc.) dan moet u contact opnemen met deze instantie.

Deze voucher regeling is tot stand gekomen  samen met de Autoriteit Consument en Markt (ACM), het ministerie van Economische Zaken & Klimaat , Recron en de ANWB. 

Belangrijk: heeft u een reservering bij ons en heeft u nog niks van ons ontvangen (tot aankomst 19-05-2020) is er waarschijnlijk iets mis gegaan en staat onze mail in uw SPAM. Wij houden iedereen op de hoogte en zijn ook elke dag telefonisch goed bereikbaar via: 0174-412420.

 

 

 

  • Indien je je vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
  • Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van jouw vakantie op Strandpark Vlugtenburg, dan is dat het risico van jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan jou aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
  • Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via ons en vanwege de uitbraak van het Coronavirus wilt u niet meer op vakantie, dan gaan we een samen met u naar een oplossing kijken om de reservering te verplaatsen naar een andere datum zodat u alsnog van uw welverdiende vakantie kan gaan genieten
  • Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de RECRON.

Maatregelen

Voor de maatregelen binnen ons bedrijf hebben wij een dynamisch document opgesteld waar per afdeling staat welke maatregelen we treffen. Deze kunt u hier vinden.

Zet- en drukfouten voorbehouden

Strandpark Vlugtenburg

Meer dan een vakantie aan zee

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this