Oud en nieuw 2023

Begin het jaar met een lach

Jouw jaar in stijl beginnen? Zoek dan niet verder! Kies ervoor om jouw vakantie in te luiden aan de Nederlandse kust bij Strandpark Vlugtenburg! Begin het nieuwe jaar in alle rust zonder vuurwerk om je heen, het park is namelijk vuurwerk vrij.

Oud en nieuw met hond

Het park bevindt zich dichtbij het strand en daardoor is het dus ook perfect voor een gezelschap met een hond. Geen knallen en stressvolle momenten voor de huisdieren.

Proosten op het strand

Proost samen met je geliefden om 12 uur op het strand of lekker warm binnen. Steek de kaarsen aan, ontpop de champagne en tel met zijn allen af, het nieuwe jaar tegemoet.

Zoek en boek

Aankomst mogelijkheden

Wij bieden verschillende periodes aan in de kerstvakantie, dit kunt u allemaal boeken:

Kerst & Oud-nieuwjaar (2 weken)ma 20-12-2021 t/m ma 03-01-202214 nachten
Kerst & Oud-nieuwjaar (10 dagen)vrij 24-12-2021 t/m ma 03-01-202210 nachten
Oud & Nieuw weekma 27-12-2021 t/m ma 03-01-20227 nachten
Oud & Nieuw lang weekenddo 30-12-2021 t/m ma 03-01-20224 nachten
Halve midweek voor Oud en Nieuwma 27-12-2021 t/m do 30-12-20213 nachten
kerst huisje aan het strand
kerst aan zee
gezinsvakantie nederland
overnachten aan zee met hond

Knus en gezellig

In plaats van de hele familie over de vloer tijdens de jaarwisseling, een heerlijke vakantie in een bungalow. Hoe heerlijk is dat? Onthaast alle drukte en geniet van een winterse wandeling over het strand tijdens de feestdagen. Gegarandeerd een ontspannen periode voor het hele gezin!

Frisse start van het jaar

Geniet met de hele familie in een knusse bungalow en kom volledig tot rust, zodat je het nieuwe jaar met een frisse start kunt beginnen. Helemaal toe aan een frisse start? Duik dan de volgende ochtend het koude zeewater in voor een nieuwjaarsduik!!

Fietsverhuur

Vlugtenburg grenst aan één van de meest populaire fietspaden van Nederland. Een fietspad dat Hoek van Holland en Scheveningen met elkaar verbindt met een oogverblindend mooie fietsroute. Je fietst het gehele stuk namelijk echt door, over en naast de imposante duinen. Zelf geen fiets? De receptie van het park verhuurt fietsen per dag.

Fietsverhuur
ontbijtservice

Ontbijt service

Begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt! Voor mama en papa is het ook wel eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en toch heerlijk ontbijten.

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.