Pasen op Vlugtenburg

Paasweekend er tussenuit met het gezin? Het lange weekend volop benutten! Verblijf in een van onze bungalows aan
zee en geniet van de prachtig omgeving. Bekijk ons Pasen aanbod!

~|beach access~|material~|solid

Strand op loopafstand

 
~|restaurant~|material~|solid

Schuif aan in ons restaurant

 

Ken je alle verstopplekken voor paaseitjes bij jouw thuis nu wel? Kun je ze met je ogen dicht zelfs terugvinden? Dan is het misschien tijd om een nieuwe locatie op te zoeken met de familie om er even lekker tussenuit te gaan. Gegarandeerd levert je dit nieuwe verstopplekken voor de chocolade eitjes op!!

Extra lang weekend

Maak optimaal gebruik van jouw vrije dagen en boek een heerlijk weekend weg. Het is toch heerlijk dat de maandag ook nog even lekker mee geboekt kan worden? Hierdoor is het zeker de moeite om in de auto te springen en er lekker op uit te gaan.

 Paasweekend aan de kust

Kom lekker uitwaaien aan het strand met jouw familie of vrienden. Het vakantiepark bevindt zich pal tegen de duinen aan. Wandel door de brede duinen heen en geniet van een ontspannen wandeling op het strand.

Paasbrunch

Wat fijn! Met Pasen is het altijd een goede reden om heerlijk uitgebreid te lunchen of ontbijten. Geniet van heerlijke verse broodjes die wij met alle liefde op reservering komen langsbrengen in de ochtend. Tafel extra lang na en geniet van allerlei lekkere pashapjes. En natuurlijk mag een beetje chocolaatje niet ontbreken!

Bekijk onze beschikbaarheid!

Strandpark Vlugtenburg

Meer dan een vakantie aan zee

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this