Pasen aan zee

Ga er lekker ontspannen even tussenuit met de familie tijdens de Paasdagen. Navigeer richting het strand van Zuid-Holland en bivakeer een lang weekend in een bungalow of op het camping terrein. Geniet van een uitgebreid paasontbijt en zoek paaseieren in de duinen. Geniet van een lange strandwandeling en val eind van de dag voldaan in slaap in jou bungalow, safaritent of pipowagen.

Paasbrunch

Je weet wat ze zeggen, ontbijt is de belangrijkst maaltijd van de dag, dus des te meer reden om goed uit te pakken met een goed gedekte tafel. Laat het restaurant op het park verse broodjes voor jullie afbakken en afleveren tot aan de drempel van jullie accommodatie. Maakt niet uit of je in een huisje of op de camping slaapt. Versier de tafel feestelijk en plof neer met het hele gezinnetje om te genieten van een lekkere paasbrunch. Geen zin om zelf boodschappen te doen? Laat het restaurant jou dan in de watten (of uhhh broodjes) leggen.

Zoek en boek

Aankomst mogelijkheden

Pasen valt dit jaar op zondag 17 april en maandag 18 april. U kunt bij ons de volgende perioden boeken in 2022:

Pasen midweek :maandag 11-04-2022 t/m vrijdag 15-04-20224 nachten
Pasen weekmaandag 11-04-2022 t/m dinsdag 19-04-20228 nachten
Pasen weekvrijdag 15-04-2022 t/m vrijdag 22-04-20227 nachten

Pasen lang weekend

 

vrijdag 15-04-2022 t/m dinsdag 19-04-20224 nachten
pasen aan zee
Weekendje weg aan zee
pipowagen aan zee huren
opening speeltuin den haag

Paaseieren zoeken

Terwijl de kinderen nog op één oor liggen, ben jij al druk bezig om alle paaseieren te verstoppen. Wetende dat ze staan te poppelen om zo snel mogelijk alles te verzamelen. Belangrijk is dan natuurlijk wel dat je niet stiekem alvast alles opsnoept. Geheid dat er een hoop nieuwe verstopplekken zijn om vele eitjes te verstoppen.

Waarom eten wij eigenlijk chocolade-eieren met Pasen?

Dat chocolade lekker is, dat is één ding wat zeker is. Maar waarom gaan wij massaal vrolijk gekleurde chocolade eieren verstoppen tijdens de paasdagen? Hoe is deze traditie ontstaan? In de vastentijd mocht er lang geleden geen vlees en geen eieren gegeten worden. Natuurlijk had een kip dit niet in zijn agenda genoteerd staan en werden er in deze periode alsnog eieren gelegd. Deze werden dan versierd totdat ze op Paaszondag eindelijk weer gegeten mochten worden. Het chocolade-ei is hieruit ontstaan als slimme marketing truc door Parijse banketbakkers. Zij wilde graag meeliften op deze traditie van gekleurde eitjes om de verkoop te kunnen stimuleren van hun eigen chocolade. Vandaar de geboorte van het chocolade ei. Gelukkig voor de chocolade liefhebbers is deze traditie na vele jaren blijven bestaan.

safaritent huren nederland

Activiteiten met Pasen

In en rondom uw bungalow zijn er volop mogelijkheden voor een lang weekend Pasen. Eieren verstoppen in de tuin en daarna een uitgebreide Paas brunch in het vakantiehuisje. Een strandwandeling langs het water of een fietstocht door de duinen heen. Een duik in de zee voor de echte waaghals of een dagje cityhoppen in een van de dichtbij zijnde steden. Kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen tijdens jouw Paasvakantie.

Paasgezelschap

Of jij nu met je hele familie, inclusief oma’s en opa’s komt. Of met een grote vriendengroep. Het is allemaal mogelijk op Strandpark Vlugtenburg. Zou heeft Strandpark Vlugtenburg een 4-persoonsbungalow, een 6-persoonsbungalow, een 8-persoonsbungalow, 10-persoonsbungalow, 14-persoonsbungalow en een 16-persoonsbungalow beschikbaar. Zo weet je zeker dat je iedereen kunt uitnodigen voor een paasuitje.

pasen aan zee

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.