Pipowagens aan de kust

Nu met 10% korting!

Vier de herfst in een unieke pipowagen

Ben je opzoek naar een originele overnachtingsplek om in de herfst een fijne tijd te hebben? Maar dan ECHT een originele plek? Stop dan hier met zoeken, vier de herfst in een pipowagen op het strand! Dit is de laatste keer van het jaar dat de pipowagens in volle glorie op het strand staan. Je loopt zo vanaf je bed de zee in en slaapt ’s nachts in een knusse bedstee. Dankzij onze bagageservice begint de vakantie ook nog is zonder veel moeite. Ook op ons park hebben wij pipowagens staan. Hierin kun je heerlijk vertoeven én je zit alsnog in 5 minuten op het strand!

Uitgebreid ontbijten aan zee

Tijdens een vakantie op het strand wil je natuurlijk lekker ontbijten, Dit snappen wij volledig, en daarom kun je in onze webshop je eigen ontbijtje samenstellen. Van een chocolade croissantje tot een kaiserbroodje en van yoghurt tot Danoontje, de keuze is reuze. ’s Ochtends komen wij het ontbijt brengen, aan je voordeur. Beeld het even in: je wordt wakker door het geluid van de golven, stapt uit bed  en je ontvangt je ontbijtje. Vervolgens eet je dit heerlijk op, op je eigen privé terras terwijl je geniet van de ochtendzon. Als dat geen vakantie van je dromen is!

Zoek en boek

Boek een pipowagen tussen 23-09 en 30-09

Neem een kijkje binnen

In de wintermaanden staan de pipowagens op het park voor een winterslaap.

Pipowagen aan zee

Slapen op het strand brengt niet alleen een unieke ervaring met zich mee, het biedt ook nog ontzettend veel leuke activiteiten! Het strand, de duinen, de zee en de Westlandse omgeving bieden genoeg leuk vermaak om meerdere Paasweekenden plezier te hebben. Ga bijvoorbeeld een rondje fietsen op een van onze huurfietsen, trotseer de woeste golven tijdens het raften of pluk je eigen fruit bij een echte fruitkwekerij. Kortom, genoeg te doen!

Een pipowagen met 10% korting

Hoe boek je nou zo’n unieke pipowagen met 10% korting? Dat is heel eenvoudig!

  1. Selecteer in de zoek & boek hierboven een pipowagen tussen 23-09-2022 en 30-09-2022.
  2. Selecteer jouw pipowagen.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in.
  4. De korting wordt vanzelf toegevoegd!
Vakantie huisje

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoeken naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowal ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!