fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

BBQ bij jouw accommodatie

Met heel het gezin lekker eten!

Met heel het gezin lekker smullen

Heerlijk op vakantie met vrienden of familie! Hartstikke gezellig. Maar geen zin om te koken? Bestel een barbecue! Op vakantie of een lekker weekendje weg is er niks zo makkelijk als lekker buiten barbecueën. Wij zorgen voor de BBQ en het daarbij behorende vlees.

Lekker makkelijk

Wij leveren de BBQ met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af. BBQ aan en het kokkerellen kan beginnen! Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?

Inclusief eten!

Waar hebben jullie zin in? Goede stuks vlees met een versgebakken broodje met smeersels? Wij leveren een overheerlijke schotel van vlees met allerlei lekkers. Benieuwd waar zo een schotel uit bestaat? Lees van snel verder.

Barbecue Vlees
De vleesschotel bestaat uit de volgende heerlijke producten: varkenshaassaté, braadworst, speklap, hamburger, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen.

Vegetarische Schotel
Natuurlijk hebben wij ook een vegetarische variant. Deze bestaat uit een vegetarische cordon bleu, een vegetarische hamburger, een shashlick, een vegetarische kipschnitzel, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen.

Kosten €15.50 per persoon.

Strandpark Vlugtenburg

Neem contact met ons op

Neem contact met Strandpark Vlugtenburg~!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this