Gourmetten

Gourmet op vakantie!

Gewoon, gezellig! 

Heerlijk op vakantie met vrienden of familie! Hartstikke gezellig. Maar geen zin om te koken? Bestel een gourmet! Op vakantie of een lekker weekendje weg is er niks zo makkelijk als lekker gourmetten. Wij zorgen voor het gourmetstel en het daarbij behorende vlees of vis naar keuze.

Lekker makkelijk

Wij leveren de gourmet met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af.  Stekker in het stopcontact en het kokkerellen kan beginnen! Makkelijker kan het niet!

Inclusief eten!

Waar hebben jullie zin in? Vlees of vis? Of een bestelling van beide schotels? Wij leveren een overheerlijke schotel van vlees of vis met allerlei lekkers. Benieuwd waar zo een schotel uit bestaat? Lees dan snel verder:

Gourmet Vlees
Deze schotel bevat biefstuk, varkenshaas, kipfilet, hamburger, slavink, shoarma, pannenkoekenbeslag, stokbrood, kruidenboter, rauwkost & diverse sauzen.

Gourmet Vis 
Deze schotel is gevuld met zalmfilet, garnaalspies, pangafilet, pannenkoekenbeslag, stokbrood, kruidenboter, rauwkost & diverse sauzen.

Gourmet Vegetarisch
De vegetarische schotel bestaat uit een vegetarische cordon bleu, een vegetarische hamburger, een shashlick, een vegetarische kipschnitzel, stokbrood, kruidenboter, rauwkost en diverse sauzen.

Gourmet

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!