Vroeg boeken voor 2023

Boek nu jouw vakantie voor 2023! Vroeg boeken aan de kust geeft je zekerheid op een fijne plek. Dan ben je er ook zeker van dat je een lekker plekje hebt tegen de huidige lage prijzen!

Kunt u ook niet wachten?

Dat is toch het allerfijnste wat er is? Alvast wegdromen bij de volgende zomervakantie? Tijdens de wintermaanden verlang je weer hevig naar die zomerse stranddagen! Zorg ervoor dat deze dromen werkelijkheid worden en boek  voor volgend seizoen.

Strandvakantie 2023

Dé plek voor een perfecte strandvakantie vind je op Strandpark Vlugtenburg. Geniet van de activiteiten in de buurt, het strand op loopafstand en een knus restaurant op het park. Wat wil je nog meer!?

Zoek en boek

Weekendje weg aan zee
pipowagen aan zee huren
kindvriendelijke camping aan zee
glamping in nederland

Mis het niet!

Wilt u verzekerd zijn van de beste plek in de zomervakantie? Dan moet je snel boeken! De goede plekjes vliegen de deur uit. Wees er dus optijd bij.

Op Vlugtenburg vind je een fijne plek voor iedereen. Kies je voor een bungalow of safaritent, voor een pipowagen of toch voor traditioneel kamperen. Het kan allemaal! Er is voor ieder wat wils aan de kust.

safaritent huren nederland

Ontbijt service

Maak gebruik van onze eigen webshop en bestel geheel zorgeloos een ontbijtje. Wakker worden op vakantie en het ontbijt staat al voor je deur, dat wil je toch. Op die manier wordt het echt een onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Ook voor papa en mama!

Fietsverhuur

Vlugtenburg grenst aan één van de meest populaire fietspaden van Nederland. Een fietspad die Hoek van Holland en Scheveningen met elkaar verbind met een oogverblindende mooie fietsroute. Je fietst het gehele stuk namelijk echt door, over en naast de imposante duinen. Zelf geen fiets? De receptie van het park verhuurt fietsen per dag.

Fietsverhuur

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.