fbpx

Centrum ‘s-Gravenzande

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Stad in de provincie Zuid-Holland, onderdeel van de gemeente Westland.

Sfeervol centrum

In het centrum van ‘s-Gravenzande vind je gezellige terrassen. Je kunt er winkelen in de sfeervolle Langestraat. Er is volop keus in kleding, woonaccessoires en food. En het is een rijkdom aan cultuur en historie.

Van alle gemakken voorzien

In het centrum van ‘s-Gravenzande ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt er gemakkelijk aanschuiven om een hapje te eten. Van een makkelijke hap bij de snackbar tot aan luxe dineren bij een goed restaurant.

Genieten aan het plein

Het plein in het centrum is gevuld met allerlei gezellige terrassen. Proef de gezelligheid bij ‘’Eetcafé de Witte’’. Kies voor een overheerlijke High Wine bij ‘’De Buren Eten & Drinken’’. Of geniet van een lekkere maaltijd bij ‘’PLEIN 1959’’.

Winkelstraat

De gezellige winkelstraat heeft allerlei soorten winkels te bieden. Een kleding boetiekje, een authentieke kaasboer of een indrukwekkende bloemenwinkel. Op zoek naar een speelgoedwinkel, sportzaak, Hema, bakker of slager voor de barbecue? Ook deze zaken kun je allemaal terugvinden in het centrum van ’s-Gravenzande.

Supermarkten

Van plan om inkopen te doen voor een ontbijt of een zelfbereide maaltijd? Het centrum van ’s-Gravenzande biedt keuze uit vier verschillende supermarkten: Lidl, Albert Heijn, Hoogvliet en de Jumbo.

Openingstijden:
Geopend van: 

De gehele dag geopend van maandag t/m zondag.

Natuurlijk gaan er geen deuren of hekken dicht op het einde van de dag. Je kunt ten alle tijden het dorpscentrum bereiken. Bekijk voor meer informatie de openingstijden van de desbetreffende zaken of restaurants.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this