Dagje ontspannen op de Westlandse wateren

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Unique Boat Design, ‘s-Gravenzande

Boottocht met Unique Boat Design

Ontdek de groente- en bloementuin van Nederland vanaf een luxe sloep. Wat kun je verwachten? Veel groen langs de kant, indrukwekkende kassen, Westlandse dorpjes en een mooie omgeving.

Unique Boat Design

Dankzij een samenwerking met Unique Boat Design kun je bij de receptie een luxe sloep huren voor een zelfstandige vaartocht door de Westlandse wateren.

Drie verschillende routes

Westland is prachtig vanaf het water. Ontdek het in een middagje of blijf de hele dag op het water. Je kunt je rondje zo groot maken als je zelf wilt en je kunt bijvoorbeeld ook naar Delft varen.

Er zijn drie leuke routes uitgestippeld ter inspiratie, met als beginpunt ‘s-Gravenzande:

  1. Een vleugje Westland (2,5 uur) Van het startpunt in ’s-Gravenzande naar Monter, Honselersdijk, via Naaldwijk weer naar het startpunt terug.
  1. Een extra blokkie om (4,5 uur) Startpunt ligt in ’s-Gravenzande, naar Monster, Wateringen, De lier en weer terug naar het startpunt.
  1. Dwars door Delft (7,5 uur) Van ’s-Gravenzande, naar Monster, Wateringen, Delft om via Midden Delfland, de Lier, Honselersdijk en Naaldwijk weer terug te keren in ’s-Gravenzande.

Aanrader

Neem een grote picknickmand mee voor onderweg. Vul deze voordat je gaat varen met lekkere verkoelingen en eventueel Westlandse lekkernijen:  snoeptomaatjes, minikomkommertjes en Westlandse aardbeien. Bij dit adres, kun je Westlandse lekkernijen inkopen. 

Voor wie is dit geschikt?

Een heerlijk dagje varen is voor iedereen geschikt met een goed stel zeebenen.

Bereikbaarheid

Het startpunt van de verschillende vaarroutes begint allemaal bij Unique Boat Design op de Buijs Ballotstraat in ’s-Gravenzande. Op steenworpafstand van Vlugtenburg

Boeken

Dankzij de speciale samenwerking tussen Vlugtenburg en Unique Boat Design, kun je genieten van bijzonder voordelige prijzen. Zo heb je al een sloep voor 2,5 uur voor €75,-. Lever na een dagje varen de boot weer netjes terug en je krijgt jouw betaalde borg van €100,- ook weer terug.

Duur 2,5 uur

Boot voor maximaal 5 volwassenen        €75,-

Duur 4,5 uur

Boot voor maximaal 5 volwassenen        €95,-

Boot voor maximaal 8 volwassenen        €150,-

Duur 7,5 uur

Boot voor maximaal 5 volwassenen        €150,-

Boot voor maximaal 8 volwassenen        €195,-

Openingstijden
Ma – Vrij: 08.00 – 17.00 uur
Za: 10.00 – 15.30 uur

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this