fbpx

Een race tegen de klok in de Escape Room

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Escaperoom, Westland

Kun jij ontsnappen binnen 60 minuten?

Laat jezelf opsluiten in De Vliegende Hollander. Wanneer je de houten planken van het schip betreedt gaan de 60 minuten in. Tijdens je verblijf in de kamer word je enorm op de proef gesteld. Heb jij stalen zenuwen of bezwijk je onder de druk? Let goed op de tijd en dat je de realiteit niet uit het oog verliest. Gedurende het uur hebben jullie maar één doel en dat is niet verpletterd worden met schip en al. En daarin slaagt lang niet iedereen. Lukt het jou wel?

Legende van De Vliegende Hollander

Straks betreden jullie de houten planken van het ooit zo malicieuze schip; De Vliegende Hollander. Het schip had één belangrijke missie en dat was het binnenhalen van een schat in Oost-Indië. Daar ligt een ontelbare hoeveelheid aan goudstaven en diamanten van schrikbarende grootte.

Maar toen, nog ver voor de kust van Kaap de Goede hoop, brak er een immense storm uit. De storm verwoestte alles wat op zijn pad kwam. Met zo’n storm wil je helemaal niet buiten zijn, laat staan op een schip waar de golven 8 meter hoog reiken. De kracht van de zee kan je het gevoel geven dat je héél klein en weerloos bent. Echter de kapitein wilde geen weerwoord van zijn bemanning en bleef stug doorvaren met zijn oog op de schat.

Lukt het jullie de juiste koers te vinden?

Jullie als bemanning zitten vast en kunnen geen kant op. Het schip begint aan alle kanten te piepen en te kraken. Jullie moeten je uiterste best doen om rechtop te blijven staan. Zodat jullie niet worden meegetrokken door een grote golf de donkere oceaan in.

Het enige wat jullie kunnen doen is de koppen bij elkaar steken en kijken hoe jullie de juist koers kunnen terugvinden. Verschillende ingewikkelde puzzels en cryptische clous moeten jullie zien te doorgronden om binnen één uur weer te kunnen ontsnappen.

Durven jouw zeebenen het aan?

Voor wie is dit geschikt?

Escape Room Westland is een super spannende activiteit waar je met collega’s, vrienden of familie nog lang over zult napraten. Dat maakt deze activiteit enorm geschikt voor bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsuitje, vrienden- of familieweekend! Je kunt met groepen van twee tot zes personen De Vliegende Hollander betreden. Lukt het jullie te ontsnappen?

Bereikbaarheid

Escape Room Westland bevindt zich links van het terras van restaurant Hé Pannenkoek op Strandpark Vlugtenburg. Voor de gasten op Vakantiepark Vlugtenburg, jullie hoeven alleen de navigeren richting het restaurant. Voor andere gasten, jullie kunnen de auto parkeren tegenover de receptie en vanaf daar is het 5 minuten wandelen naar de Escape Room. Om er te komen kost je dus geen moeite, om eruit te ontsnappen is één groot raadsel.

Boeken

De escape room is elke dag te boeken van 10:30 tot 21:00, maar dient uiterlijk één dag van tevoren geboekt te worden. Dit kan telefonisch via 0174 412 420 of via de website. 

Openingstijden
Geopend op data en tijdstip van de afspraak/reservering.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this