fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

Jutterskeet

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Strandingang Vlugtenburg,         ‘s-Gravenzande

Vind de mooiste dingen op het strand!

Jutterskeet

De Jutterskeet is een gezamenlijk project van ”Westland Natuur en Techniek Web (WNT-Web)”, Strandpark Vlugtenburg en Kinderopvang Okidoki.

De Jutterskeet is een museum met allemaal gejut (afval)materiaal. Iedereen die het strand bezoekt kan strandvondsten bij de Jutterskeet brengen. Daarnaast worden er in de Jutterskeet ook educatieve activiteiten aangeboden voor jong en oud!

Educatief en super leuk! 

Je kunt je bijna niet voorstellen wat er zo nu en dan aanspoelt op het strand. Van kleine stukjes plastic, tot aan schoenen, banden en hele spannende flessen met post erin. Benieuwd? Ga zelf op onderzoek uit en bezoek de jutterskeet om alle vondsten te bewonderen. 

Jutterstas ophalen 

Ga zelf op pad en speur het strand af voor aangespoelde items. Je kunt een jutterstas opgalen bij het restaurant of bij de receptie van Strandpark Vlugtenburg. Bij terugkomst met een volle tas, kun je deze inruilen voor iets lekkers. 

Voor wie is dit geschikt?

De jutterskeet is geschikt voor iedereen die het strand bezoekt. Door de verschillende activiteiten is hij geschikt voor zowel jong als oud!

Bereikbaarheid

U kunt uw auto gratis parkeren bij Strandpark Vlugtenburg of Strandopgang Vlugtenburg, Nieuwlandsedijk 22, ‘s-Gravenzande. Vanaf de strandopgang Vlugtenburg loopt u langs Restaurant Oase. Daarna loopt u rechtsaf over het voetpad beneden langs de dijk. U ziet al snel de vlaggen van Strandpark Vlugtenburg en Restaurant Hé Pannenkoek! U bent dan aangekomen op de plaats van bestemming.

Boeken

Je hoeft voor deze jut activiteit niks te reserveren of boeken. Je kunt een jutterstas ophalen bij het restaurant of de receptie van Strandpark Vlugtenburg. 

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this