fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

Animatieteam

Lachen, gieren en spelen met het animatieteam

Lachen, gieren en spelen met het animatieteam. Op Vlugtenburg staat het animatieteam met een grote glimlach paraat voor de kinderen tijdens de schoolvakanties.

Van creatief knutselen, dansjes in de minidisco, marshmallows roosteren boven het kampvuur, jutten op het strand tot aan een bingo en andere leuke groepsspelletjes. Er worden ook nog eens verschillende damtoernooien georganiseerd. En bij lekker weer is het element water natuurlijk niet weg te denken. Of dit nu in de vorm van de zee, waterpistolen of een waterglijbaan is. Het is allemaal mogelijk!

Animatietoppers

Onze animatietoppers Linsey en Daniëlle bruisen van de energie en willen dat de kinderen allemaal kunnen genieten van de spelletjes. Voor de aankomende vakantie hebben zij weer een ontzettend leuk programma bereidt. Elke dinsdag, woensdag én donderdag gaan ze op pad met de kinderen. 

Ontspanning voor de ouders

Als ouder zijnde kun je je heerlijk ontspannen, wetende dat je kinderen in goede handen zijn en dat ze terug zullen komen met nieuwe vriendjes én vele verhalen.

Komen jullie ook gezellig spelen, knutselen en dansen met ons? Leuk!

Voor wie is dit geschikt?

Het animatieprogramma is geschikt voor alle kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar.

Bereikbaarheid

Dichterbij kan bijna niet! Het is een echte thuiswedstrijd. Stap uit je tent, caravan, bungalow, safaritent, vouwwagen, of pipowagen en verzamel bij het Okidoki gebouw op het vakantiepark.

Boeken

Het animatieteam hoef je natuurlijk niet te boeken vooraf, je kunt gewoon aanschuiven en gezellig meedoen. In de Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie, Meivakantie en Herfstvakantie zorgen Linsey en Danielle voor een leuk programma op de dinsdag, woensdag én donderdag. Het animatieprogramma kunnen jullie ophalen bij aankomst bij de receptie.

Aanwezigheid
Het animatieteam staat paraat op dinsdag, woensdag en donderdag.

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this