Speeltuin

Op zaterdag 13 juli  is het dan eindelijk zover! De nieuwe speeltuin op Strandpark Vlugtenburg wordt geopend. Niet zomaar een speeltuin… Maar een echt speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Opening Speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin die ‚drempelloos‘ aansluit bij de visie en identiteit van Strandpark Vlugtenburg. Belangrijk dat kinderen van 2 tot 14 jaar hier naar hartenlust kunnen spelen, zonder én met beperkingen.

Wat maakt deze dag zo bijzonder?

De limonade vloeit rijkelijk op deze dag op het aangrenzende terras van Paviljoen Hé Pannenkoek. Er worden te gekke trucjes gedaan met ijs. Ijsliefhebbers krijgen óók nog eens een gratis ijsje mee. Kinderen kunnen hun energie eruit springen op het springkussen. Ballonnen worden omgetoverd tot allerlei figuren en dieren. En het animatieteam staat met een grote glimlach voor alle kinderen klaar. Kortom, voor ieder kind valt er iets leuks te beleven.

Speelvoorzieningen

In de grote speeltuin is een duikelrek aanwezig, een zandfabriek, een klimcombinatie waar balans cruciaal is, een brede vogelnestschommel waar meerdere personen in kunnen zitten, een enorme afgeschermde speeltoren van 7 meter hoog, meerdere glijbanen met verschillende hoogtes en bochten, een hilarische lachspiegel, een draaischijf welke ook rolstoeltoegankelijk is, panelen om je eigen muziek te maken en nog véél meer.

Aanbieding

Komt jouw kind klimmen verkleed als piraat? Prinses? Minion? Unicorn? Of een andere vrolijke outfit? Dan krijgen ze van ons een leuke verassing! Ieder familielid kan deze dag genieten van een pannenkoek voor maximaal €5,-. Hoeveel ingredienten je ook wilt toevoegen. 

Als ouder zijnde kun je lekker onderuit gezakt in de comfortabele banken in het zonnetje genieten. Terwijl je jouw kids in de gaten kunt houden vanaf het terras. De officiële opening begint om 11:00 en zal voortduren tot 16:00. Het team van Strandpark Vlugtenburg ziet jullie graag verschijnen tijdens de opening op Louwtje 10 in ‘s-Gravenzande!