fbpx

Openlucht Speeltuin

De nieuwe openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is geopend. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Opening Speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen ervoor dat een onvergetelijk speelavontuur is. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. 

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan het restaurant Hé Pannenkoek waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??! 

Speelvoorzieningen

In de grote speeltuin is een duikelrek aanwezig, een zandfabriek, een klimcombinatie waar balans cruciaal is, een brede vogelnestschommel waar meerdere personen in kunnen zitten, een enorme afgeschermde speeltoren van 7 meter hoog, meerdere glijbanen met verschillende hoogtes en bochten, een hilarische lachspiegel, een draaischijf welke ook rolstoeltoegankelijk is, panelen om je eigen muziek te maken en nog véél meer.

Bereikbaarheid

Bij de receptie van het vakantiepark bevindt zich een parkeerplaats op 8 minuten lopen van de speeltuin. Verder is de speeltuin ook goed te bereiken over het fietspad die dwars door de duinen loopt. 

Wat te doen op Slag Vlugtenburg

Fietsroutes door het Westland

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this