Bekijk onze beoordelingen

Speelplezier voor kids

Buiten speelparadijs voor kinderen

De grote openlucht speeltuin van Strandpark Vlugtenburg is niet zomaar een speeltuin…. Maar het is een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor alle kinderen! 

Urenlang vermaak

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen ervoor dat het een onvergetelijk speelavontuur is. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat de speeltuin grenst aan het restaurant Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

speeltuin westland

Speelvoorzieningen

In de grote speeltuin is een duikelrek aanwezig, een zandfabriek, een klimcombinatie waar balans cruciaal is, een brede vogelnestschommel waar meerdere personen in kunnen zitten, een enorme afgeschermde speeltoren van 7 meter hoog, meerdere glijbanen met verschillende hoogtes en bochten, een hilarische lachspiegel, een draaischijf welke ook rolstoeltoegankelijk is, panelen om je eigen muziek te maken en nog véél meer.

speeltuin den haag

Binnen speelplezier voor kinderen

Indoor speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en overal vind je toffe attributen; een piraten schatkaart, een verrekijker, verschillende onderwater dieren en in het midden van de ruimte staat een échte boot. In de hoek kun je neerploffen in een knusse leeshoek met allemaal boekjes in hetzelfde thema. Genoeg leuke dingen om het inlevingsvermogen de vrije loop te laten gaan! 

Durf jij het aan?

Wanneer het buiten niet zulk lekker weer is, kunnen de kindjes binnen een knusse en gezellige speelruimte opzoeken. Vanuit de boot vaar je zo richting een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan? Met welke vriendjes, broertjes of zusjes kom je de speeltuin ontdekken?

speeltuin den haag
speeltuin den haag

Bereikbaarheid

Het restaurant, Eetcafé Zout, grenst aan zowel de indoor als de outdoor speelruimte. Het is dus gemakkelijk te bereiken vanaf de verschillende accommodaties op het park. Verder is de speeltuin ook goed te bereiken over het fietspad die dwars door de duinen loopt.