fbpx

Missie & Visie 

Waar staan wij voor? Wat houdt ons bezig en waar doen wij het voor?

Vlugtenburg DNA 

Wij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van onze gasten. Voor ons is het belangrijk dat de vakantie van een gast begint met een lach. En dat deze lach gedurende de gehele vakantie blijft hangen. Zodat iedereen kan terugkijken op een vakantie vol kostbare herinneringen. Maar hoe doen we dat? Wie zijn wij? En wat zit er in het DNA van Vlugtenburg?

Ontdek waar wij voor staan! 

Team Vlugtenburg
Wij zijn:

Puur

De menselijkheid zie je terug in onze manier van communiceren. Wij zijn vriendelijk en beleefd. Maar proppen onszelf niet in het keurslijf van de voorgeschreven etiketten. Wij spreken jou aan op een manier zoals wij zelf ook aangesproken willen worden. Met respect, een vleugje humor en onze volledige aandacht. Zodat iedereen zichzelf kan zijn. Lekker puur!

 

Wij zijn:

Gezelligheidsdieren

Er zijn maar weinig bedrijven waar er zoveel wordt gelachen op de werkvloer. Lol maken is belangrijk en dat doen wij dan ook zo vaak mogelijk. Want hé, je brengt wekelijks toch de meeste tijd door op jouw werk. Iedereen doet precies datgene op de werkvloer waar zij goed in zijn. Zodat iedereen zich daar fijn bij voelt. En dat vervolgens ook weer uitstraalt. De gasten voelen dat natuurlijk ook! Ervaar het zelf?!

Wij willen:

Verwonderen

Het geeft ons een kick om mensen op de juiste manier te lezen/in te schatten. Zodat wij precies weten wat wij moeten doen in het stukje service. De ene houdt van een grap en de andere wil zo snel mogelijk door naar zijn bungalow. Wij vinden het leuk om de grens op te zoeken met hoe ver je kan gaan. In positieve zin, om onze gasten te verassen. Dat is iets waar wij constant mee bezig zijn. Waar ligt de grens? Hoe kunnen we jou verwonderen? Laten we die samen gaan ontdekken!

Housekeeping toppers
Wij zijn:

Trots op imperfectie

Niets of niemand is perfect. En dat hoeft ook niet. Soms gaan er dingen fout. En dan los je het weer op. De kunst is wél om een probleem goed te kunnen aanvoelen. Nog beter gezegd, om te kunnen aanvoelen wat mogelijk voor een probleem zou kunnen zorgen. Zodat er al een oplossing klaarligt, voordat de gast aan de bel kan trekken. Wij kunnen jou garanderen dat wij altijd ons uiterste best doen om jouw een geslaagde vakantie te bezorgen.

Wij zijn:

Knuffelaars

Ons personeel is empathisch heel sterk. En het állerliefste zouden wij iedereen bij aankomst een dikke knuffel willen geven. Dit is helaas niet mogelijk. Wél proberen wij ons altijd zo goed mogelijk in te leven in de gast. Door ons in hun schoenen te verplaatsen. En onszelf telkens de vraag te stellen: ‘’Hoe zou ik het zelf fijn vinden?’’ Zo weten wij precies hoe wij onze gast in onze acties kunnen omarmen.

Ontbijt te bestellen bij Vlugtenburg

Het Team

Wij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van onze gasten. Hiervoor is een team nodig dat onze gasten graag in de watten legt.

Gasten over Vlugtenburg

Vlugtenburg stelt haar gasten centraal en vindt het dan ook belangrijk om hen te laten genieten van het Westland. Benieuwd wat onze gasten van Vlugtenburg vinden? Lees dan snel verder.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this