Eten en drinken

Eetcafé Zout

Pal naast de duinen, dichtbij het strand, ligt Eetcafé Zout. Na een heerlijke stranddag of een stevige fietstocht door het Westland kun je hier aanschuiven. Geniet van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen in de naastgelegen speeltuin spelen. Of smul met het hele gezin van een van onze overheerlijke gerechten!

Je hoeft echt niet bang te zijn dat de gerechten in het restaurant teveel zout bevatten. Beter gezegd nog, een gerecht met veel zout is helemaal niet lekker. Maar zout is natuurlijk wel een goede smaakmaker en dat past wél perfect bij een restaurant zo vlakbij de (zoute) Noordzee. Na een dag op het strand, kan jouw lichaam wel wat zout gebruiken. Stap eerst onder de surfplank die omgetoverd is tot douche om de zee van je af te spoelen en plof neer op het terras. Waar het personeel een borrel voor je neerzet met een lekker zoutje erbij!

 

Openingstijden 
Maandag, woensdag t/m zondag10:00 -20:00 uur
DinsdagGesloten

Begin uw dag goed, met een heerlijk ontbijt!

Voor mama en papa is het ook wel eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en toch heerlijk ontbijten.

De dag starten met een heerlijk ontbijt waar u zelf niets voor hoeft te doen. Dat is toch wel hét ultieme vakantiegevoel?! Bestel uw broodjes bij de receptie, in het restaurant of online via onze webshop. En wij zorgen ervoor dat er versgebakken broodjes bij u worden afgeleverd op de gewenste ochtend. U heeft keuze uit losse broodjes of een compleet ontbijt met alles erop en eraan!

BBQ of Gourmet

Morgen wordt het heerlijk weer. Uw vrienden hebben aangegeven dat ze even op bezoek willen komen. Hartstikke gezellig, alleen heeft u totaal geen zin om te koken. Wij maken het gezellig, lekker en gemakkelijk voor u: bestel bij de receptie een BBQ of gourmet!

Bij uw incheck ontvangt u een BBQ-/Gourmetlijst. Indien u van een van de twee gebruik wilt maken, levert u deze 24 uur van tevoren in bij de receptie en rekent deze af. U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden omtrent vlees of vis (brood en sauzen zitten erbij inbegrepen). Wij leveren de BBQ of gourmet met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af en u kunt met uw vrienden heerlijk genieten op uw eigen terras!

Bent u met een grote groep en heeft u geen zin in de rommel?

Borrelen op het terras

Lekker met de voetjes omhoog en onderuitgezakt in de terraskussens. Goede locatie, comfortabele zitplekken en goed gezelschap. Welk cruciaal item mist er dan nog…? Natuurlijk een hapje en een drankje?! Hier hebben wij dé oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk onze nieuwe borrelkaart het leven in geroepen, inclusief allerlei verfrissende cocktails.

 Oneindige smeersels 

Daarnaast hebben wij ook nog eens een hele bijzondere extra service toegevoegd aan het populaire broodmandje. Want, vind u het ook altijd zo vervelend? Dat de smeersels altijd veel sneller op zijn dan het brood zelf? Wanneer de bodem in zicht komt…. Geeft u een gil en dan zorgen wij ervoor dat alle dipjes weer netjes worden bijgevuld. Brood met oneindige smeersels!

Eetcafé Zout

Gigantische buitenlucht speeltuin

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Openlucht Speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Binnen speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en in het midden van de ruimte staat een échte boot. Een leeshoekje met allemaal boekjes in thema en een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan?

Bekijk de website

Benieuwd naar onze menukaart en wil je graag reserveren bij Eetcafé Zout? Bekijk dan nu onze website en hopelijk zien we je snel op ons terras!

Voor foto’s waar je spontaan honger van krijgt: kijk ook op de social media van Eetcafé Zout!

EETCAFE ZOUT

Eten en drinken aan zee

Neem contact met ons op als je vragen hebt of eventueel meer informatie wilt.