Animatie

Voor een vakantiepark en camping met animatie ben je aan het juiste adres bij Vlugtenburg. Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat heel het jaar door animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

Strandpark Vlugtenburg

Gezellig swingen tot je niet meer kunt! 

Camping met animatie

Actief bezig zijn in de buitenlucht, ga jij de strijd aan? 

Camping met animatie

Lekker knus rond het kampvuur.

Camping met animatie

Regen of zon, het animatieteam weet altijd iets leuks te bedenken!

Het hele jaar door is er animatie op woensdag en zaterdag, met uitzondering van januari t/m maart. In de vakanties is er zelfs animatie op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag! 

De animatie verzamelt altijd bij Speelcafé Zoet, naast de grote speeltuin en tegenover het restaurant. 

Dat hangt af van de activiteit! In onze app kun je ons programma zien, en deze ontvang je ook bij aankomst op ons vakantiepark. Als je je moet aanmelden voor een activiteit zal dat erbij staan. Aanmelden kan heel gemakkelijk via de app of bij de receptie. 

De animatie gaat vrijwel altijd door. Als het regent bedenken we leuke binnenactiviteiten! 

Nee hoor, je kunt geheel kosteloos meedoen bij de meeste activiteiten. Kost een activiteit wel geld, zoals de pizza party, dan staat dit in het programma erbij.  

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat heel het jaar door animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

Wij bieden graag een warme plek om te spelen voor iedereen, ook kinderen uit de buurt mogen gezellig meespelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! 

De activiteiten kunnen variëren van knutselen tot bakken en van mini-disco tot buitenspellen. Kleding waar je lekker in kunt bewegen en die vies mogen worden zijn dus zeker aan te raden! 

Zeker, gezellig! Wij kunnen verschillende soorten feestjes aanbieden. Stuur een mailtje naar info@eetcafezout.nl of bel +31 (0)174-440971 voor meer informatie.

"Net thuis na een heerlijke week. Het animatieprogramma voor de kinderen was GEWELDIG!"

Bekijk het programma

Er is het hele jaar door animatie op Strandpark Vlugtenburg! Bij het restaurant op het park (Eetcafé Zout) kunnen de vakantiegasten het gehele jaar leuke activiteiten doen met de animatie! De animatie zorgt voor een leuk programma voor zowel de woensdag als de zaterdag. Met uitzondering van januari, februari en maart want dan zijn we tijdelijk gesloten. Speel je mee? Voor een camping met animatie en ook nog is  een leuk animatieprogramma ben je op de juiste plek.

Animatie fun voor iedereen

Zoetjes spelen bij Speelcafé Zoet

Het is altijd feest bij Speelcafé Zoet! Onze gloednieuwe animatieruimte, tegenover het restaurant, is de perfecte basis voor een en al gezelligheid. Elke woensdag en zaterdag zijn er allerlei avonturen te beleven en in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag!

Als we zeggen atijd feest betekent dat bij ons ook echt áltijd feest. Gaat het om een knutselfestijn of onze mega-mini-disco. Wij bij Speelcafé Zoet maken er altijd feest van. Zet je ouders lekker op het terras in de zon en gun jezelf maximaal speelplezier met je nieuwe vrienden. Want, die krijg je gegarandeerd tijdens een van onze vele kinderactiviteiten. Van boogschieten tot de stoepkrijtwedstrijd en van een ronde Oud-Hollandse spelletjes tot knutselfeestjes. Er is genoeg te beleven! Echt altijd een feest op onze camping met animatie.

*Iedereen is welkom bij Speelcafé Zoet

Kinderfeestje op een camping met animatie

Strandpark Vlugtenburg biedt de perfecte omstandigheden voor een super leuk kinderfeestje. Een enorme openluchtspeeltuin staat pal naast het terras waar de kinderen naar hartelust hun eigen pannenkoek kunnen versieren! 

Vier je feestje op Vlugtenburg!

Zoek je een leuke plek voor een kinderfeestje? Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Het restaurant op het park biedt de leukste feestjes aan voor kinderen.

Een kinderfeestje bij Zout is een feestje voor iedereen. Geen gedoe voor ouders, en plezier voor kinderen. Dankzij ons gezellige animatieteam kun jij ook echt genieten van het feestje. Lekker relaxen bijvoorbeeld, voor zover dat lukt…

Vul via de knop hieronder het formulier in om jouw wensen door te geven. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om alles te bespreken en het feestje vast te zetten.

Wil jij een feestje dat niet op het formulier staat? Geen probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om aan jou wensen te voldoen. Wat dacht je van een tof themafeest bijvoorbeeld?

Let op: feestjes met animatie zijn op bepaalde dagen beschikbaar.

Camping met animatie
Kinderfeestje eetcafe zout

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.