Animatie

Altijd feest!

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat heel het jaar door animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

Het gehele jaar door animatie op woensdag en zaterdag

Wij hebben heel het jaar door een leuk variërend activiteitenprogramma voor alle kinderen! De animatie is elke woensdag en zaterdag actief. Wij zullen ervoor zorgen dat de kinderen een geweldige dag beleven! Op beide dagen beginnen we in de ochtend met een knutselfeest om de creativiteit van de kleine Picasso’s op gang te brengen. Na de lunch staan wij weer te trappelen om aan de slag te gaan met leuke sportieve activiteiten en spelletjes. Wanneer het weer het toelaat zullen we zoveel mogelijk buitenactiviteiten doen maar omdat we het in ons kikkerlandje nog wel eens flink kan regen hebben we gelukkig ook onze gloednieuwe indoor speelruimte! Aan het eind van middag is er een feestelijke minidisco, deze mag je echt niet missen. Tijdens de minidisco doen we ook altijd een vrolijk spel waarbij we voor de winnaar een klein prijsje hebben.

Na de minidisco is het feest nog lang niet klaar. Samen met de kinderen gaan we namelijk marshmallows roosteren. En ja, ook voor de ouders, oudere broers en zussen, die in zijn voor deze heerlijke zoete snack, sluit gerust aan bij het kampvuur. Het wordt een fijn samenzijn met passende muziek. Bij slecht weer zullen we een spannend verhaal voorlezen in de speelruimte. Ook hier zorgen we dan voor een knusse sfeer.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Kind die wijst
Kind dat lacht

Animatie in de overige schoolvakanties

In de Kerstvakantie en Meivakantie zullen wij er ook voor zorgen dat er een activiteitenprogramma is waarbij de kinderen zich nooit verveeld raken! Het animatieprogramma kunnen jullie ophalen bij aankomst in onze receptie of bij Eetcafé Zout.

Animatie Vlugtenburg

Aanmelden

Graag houden we rekening met je komst! Meld je aan voor onze activiteiten via: telefonisch bij Eetcafé Zout via 0174-440971 of stuur een email naar: sophie@vlugtenburg.nl

Wij verzamelen altijd bij het Okidoki-gebouw naast de grote speeltuin en tegenover het restaurant. Komen jullie ook gezellig spelen, knutselen en dansen met ons? Leuk! Wij hebben er zin in.

Kind speelt op trombone
Kind die surft

Animatie in het laagseizoen!

Het hele jaar door animatie op Strandpark Vlugtenburg! Bij het restaurant op het park (Eetcafé Zout) kunnen de vakantiegasten het gehele jaar leuke activiteiten doen met de animatie! De animatie zorgt voor een leuk programma voor zowel de woensdag als de zaterdag. Met uitzondering van januari en februari want dan zijn we even gesloten voor een verbouwing. Speel je mee?

Animatieprogramma herfst
Animatie programma zaterdag

Animatieprogramma zomervakantie

Animatieprogramma mei

Kinderfeestjes

Strandpark Vlugtenburg biedt de perfecte omstandigheden voor een super leuk kinderfeestje. Een enorme openluchtspeeltuin staat pal naast het terras waar de kinderen naar hartelust hun eigen pannenkoek kunnen versieren! 

Pannenkoekenparty:

Yeeey het is feest want er is iemand een jaartje ouder! Dat moet gevierd worden! Daarvoor hebben wij bij Restaurant Vlugtenburg dé perfecte oplossing. Houden jullie van lekker actief buiten spelen en daarbij een heerlijke pannenkoek? Zoek dan niet verder.

Hoe ziet zo’n pannenkoekenparty eruit? 

Bij aankomst staat er een tafel feestelijk opgedekt. Hier kunnen jullie even neerploffen voordat jullie jezelf helemaal kunnen uitleven in de gi-gan-ti-sche openlucht speeltuin. Deze ligt pal tegen het terras van het restaurant waardoor de ouders makkelijk op een afstandje kunnen meekijken. Dan komen de pannenkoeken naar tafel en mogen jullie allemaal helemaal los gaan met de lekkere versiersels. Wie kan de leukste en vooral lekkerste pannenkoek maken?! Verder is er een onbeperkte hoeveelheid aan limonade aanwezig en wordt de dag beëindigd met een lekker ijsje.

Kosten: €7,50 per persoon

pannenkoekenparty

Pannenkoekenparty + Strandjutten

Het milieubewuste & leerzame kinderfeestje! Met als toefje op de taart een overheerlijke pannenkoek om het af te toppen. Wat gaan jullie doen? Tijdens een jutters tocht leren jullie alle kneepjes van het strandjutten. Zodat je op het einde van de dag een ervaren jutter genoemd kunt worden. Het zal je verbazen wat een gave dingen er allemaal aanspoelen op het strand!

Pannenkoek versieren

En van zulke inspanningen gaat je maag natuurlijk ook wel een beetje knorren?! Dus dan schuiven jullie met zijn alle aan in het restaurant waar een verse pannenkoek klaarstaat met allerlei lekkere versiesels (met smarties, snoepjes, discodip, chocoladesaus, hagelslag & slagroom)om zelf mee aan de slag te gaan. Aangevuld met onbeperkte limonade & een ijsje achteraf.

Minimaal 4, maximaal 12 kinderen (leeftijd minimaal 6 jaar). Mogelijk op een woensdag- en zaterdagmiddag. Er is iemand mee om toezicht te houden, maar het is ook belangrijk dat de ouders zelf ook toezicht houden.

Kosten €17.50 per persoon

pannenkoeken versieren

Indoor speelruimte

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!