Animatie

Altijd feest!

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat heel het jaar door animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

Gezellig swingen tot je niet meer kunt! 

Buitenspelen!

Actief bezig zijn in de buitenlucht, ga jij de strijd aan? 

Marshmellow roosteren

Lekker knus rond het kampvuur.

knutselen en bakken

Regen of zon, het animatieteam weet altijd iets leuks te bedenken!

Het hele jaar door is er animatie op woensdag en zaterdag, met uitzondering van januari t/m maart. In de vakanties is er zelfs animatie op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag! 

De animatie verzamelt altijd bij Speelcafé Zoet, naast de grote speeltuin en tegenover het restaurant. 

Graag houden we rekening met je komst! Meld je aan voor onze activiteiten via: telefonisch bij Eetcafé Zout (0174-440971) of stuur een email naar: sophie@vlugtenburg.nl 

De animatie gaat vrijwel altijd door. Als het regent bedenken we leuke binnenactiviteiten! 

Nee hoor, je kunt geheel kosteloos meedoen.  

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat heel het jaar door animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

Wij bieden graag een warme plek om te spelen voor iedereen, ook kinderen uit de buurt mogen gezellig meespelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! 

De activiteiten kunnen variëren van knutselen tot bakken en van mini-disco tot buitenspellen. Kleding waar je lekker in kunt bewegen en die vies mogen worden zijn dus zeker aan te raden! 

Zeker, gezellig! Wij kunnen verschillende soorten feestjes aanbieden. Stuur een mailtje naar info@eetcafezout.nl of bel +31 (0)174-440971 voor meer informatie.

"Net thuis na een heerlijke week. Het animatieprogramma voor de kinderen was GEWELDIG!"

Ankie op Google Reviews

Bekijk het programma

Het hele jaar door animatie op Strandpark Vlugtenburg! Bij het restaurant op het park (Eetcafé Zout) kunnen de vakantiegasten het gehele jaar leuke activiteiten doen met de animatie! De animatie zorgt voor een leuk programma voor zowel de woensdag als de zaterdag. Met uitzondering van januari, februari en maart want dan zijn we tijdelijk gesloten. Speel je mee?

Animatie fun voor iedereen

Zoetjes spelen bij Speelcafé Zoet

Het is altijd feest bij Speelcafé Zoet! Onze gloednieuwe animatieruimte, tegenover het restaurant, is de perfecte basis voor een en al gezelligheid. Elke woensdag en zaterdag zijn er allerlei avonturen te beleven en in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag!

Altijd feest betekent bij ons ook echt áltijd feest. Gaat het om een knutselfestijn of onze mega-mini-disco. Wij bij Speelcafé Zoet maken er altijd feest van. Zet je ouders lekker op het terras in de zon en gun jezelf maximaal speelplezier met je nieuwe vrienden. Want, die krijg je gegarandeerd tijdens een van onze vele kinderactiviteiten. Van boogschieten tot de stoepkrijtwedstrijd en van een ronde Oud-Hollandse spelletjes tot knutselfeestjes. Er is genoeg te beleven!

Iedereen is welkom bij Speelcafé Zoet

Kinderfeestjes

Strandpark Vlugtenburg biedt de perfecte omstandigheden voor een super leuk kinderfeestje. Een enorme openluchtspeeltuin staat pal naast het terras waar de kinderen naar hartelust hun eigen pannenkoek kunnen versieren! 

Vier je feestje op Vlugtenburg!

Opzoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Ons restaurant is de ultieme plek! Wij bieden 3 soorten feestjes aan:

– Kinderfeestje met animatie*: Geniet van een zelf versierde pannenkoek of een patatje met een snack en vier 1,5 uur feest met de animatie. Hierbij kun je kiezen uit schminken, knutselen, speurtocht en mini-disco. Sluit de dag lekker af met een ijsje!

– Kinderfeestje zonder animatie: Versier je eigen pannenkoek of eet een lekker patatje met een snack. Vermaak je in onze mega speeltuin en geniet aan het eind van een ijsje. Gegarandeerd plezier!

– Workshop koekjes bakken*:  Je leert de mooiste knutselwerkjes maken en de lekkerste koekjes bakken. Na al deze koekjes kun je ook nog is genieten van een heerlijk ijsje!

Alle feestjes worden leuk aangekleed door ons en er mag onbeperkt limonade gedronken worden. Kortom, alle ingrediënten bij elkaar voor een onvergetelijk kinderfeestje!

 

*Alleen op dagen waarbij de animatie aanwezig is. 

Kinderfeest
Kinderfeestje

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!