fbpx

Animatie

Animatie in de vakantie

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat in de schoolvakanties animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

Wij hebben tijdens de zomervakantie elke week een ander animatieprogramma voor de kids! 
De animatie is elke dinsdag, woensdag en donderdag. Wij zullen ervoor zorgen dat de kinderen een geweldige dag beleven! Op dinsdag en donderdagochtend zullen wij beginnen met knutselen om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens zullen wij een leuke activiteit doen of verschillende spelletjes spelen met de kinderen. Wanneer het buiten lekker weer is dan vinden wij het ook super leuk om waterspelletjes te doen! ’s Avonds hebben wij de minidisco waarbij iedereen mee mag doen! Ja, jullie lezen het goed…ook zullen alle ouders niet stil blijven staan tijdens onze leuke minidisco-dansjes!
Ook hebben wij na de minidisco nog een leuke activiteit voor jullie, de ene week gaan we Bingo spelen en de andere week bijvoorbeeld heerlijke marshmallows roosteren boven het kampvuur.
Op woensdagochtend nemen wij de kinderen bij voldoende aanmeldingen mee naar het strand, hier zullen wij verschillende spelletjes doen en misschien gaan we bij lekker weer zelfs nog de zee in! 
Wij verzamelen altijd in het Okidoki-gebouw naast de speeltuin en tegenover het restaurant. Komen jullie ook gezellig spelen, knutselen en dansen met ons? Leuk! Wij kijken ernaar uit! 
Liefs, Daniëlle & Linsey

Animatie in de overige schoolvakanties

In de Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie, Meivakantie en Herfstvakantie zullen wij er ook voor zorgen dat er leuke dingen te doen zijn voor de kinderen! Het animatieprogramma kunnen jullie ophalen bij aankomst op onze receptie. 

 

Kinderfeestjes

Strandpark Vlugtenburg biedt de perfecte omstandigheden voor een super leuk kinderfeestje. Een enorme openluchtspeeltuin staat pal naast het terras waar de kinderen naar hartelust hun eigen pannenkoek kunnen versieren! 

Pannenkoekenparty:

Yeeey het is feest want er is iemand een jaartje ouder! Dat moet gevierd worden! Daarvoor hebben wij bij Restaurant Vlugtenburg dé perfecte oplossing. Houden jullie van lekker actief buiten spelen en daarbij een heerlijke pannenkoek? Zoek dan niet verder.

Hoe ziet zo’n pannenkoekenparty eruit? 
Bij aankomst staat er een tafel feestelijk opgedekt. Hier kunnen jullie even neerploffen voordat jullie jezelf helemaal kunnen uitleven in de gi-gan-ti-sche openlucht speeltuin. Deze ligt pal tegen het terras van het restaurant waardoor de ouders makkelijk op een afstandje kunnen meekijken. Dan komen de pannenkoeken naar tafel en mogen jullie allemaal helemaal los gaan met de lekkere versiersels. Wie kan de leukste en vooral lekkerste pannenkoek maken?! Verder is er een onbeperkte hoeveelheid aan limonade aanwezig en wordt de dag beëindigd met een lekker ijsje.

Kosten: €7,50 per persoon

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen over onze kinderfeestjes?
Stuur even een e-mail naar: info@vlugtenburg.nl of bel naar ons op het nummer: 0174-412420

Pannenkoekenparty + Strandjutten

Het milieubewuste & leerzame kinderfeestje! Met als toefje op de taart een overheerlijke pannenkoek om het af te toppen. Wat gaan jullie doen? Tijdens een jutters tocht leren jullie alle kneepjes van het strandjutten. Zodat je op het einde van de dag een ervaren jutter genoemd kunt worden. Het zal je verbazen wat een gave dingen er allemaal aanspoelen op het strand!

Pannenkoek versieren

En van zulke inspanningen gaat je maag natuurlijk ook wel een beetje knorren?! Dus dan schuiven jullie met zijn alle aan in het restaurant waar een verse pannenkoek klaarstaat met allerlei lekkere versiesels (met smarties, snoepjes, discodip, chocoladesaus, hagelslag & slagroom)om zelf mee aan de slag te gaan. Aangevuld met onbeperkte limonade & een ijsje achteraf.

Minimaal 4, maximaal 12 kinderen (leeftijd minimaal 6 jaar). Mogelijk op een woensdag- en zaterdagmiddag. Er is iemand mee om toezicht te houden, maar het is ook belangrijk dat de ouders zelf ook toezicht houden.

Kosten €17.50 per persoon

Strandpark Vlugtenburg

Meer informatie over alle mogelijkheden?

Neem contact met Strandpark Vlugtenburg!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this