Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Het is toch hartverscheurend als je met het hele gezin op pad gaat en die lieve trouwe viervoeter moet achter blijven?! Bij Strandpark Vlugtenburg kun je met de hond op vakantie. Wij hebben hiervoor speciaal het onderscheid gemaakt tussen huisdiervrije bungalows en bungalows waar de hond mee mag. Wat is er nu fijner dan een lekkere lange strandwandeling met de hond?!

Hondenstrand

Nederland heeft diverse hondenstranden, waar je kunt genieten van de perfecte combinatie van zon, zee, strand en wandeling met de hond. Ten zuiden van strandopgang Vlugtenburg zijn honden het gehele jaar toegestaan, dus ook tijdens je zomervakantie!

Speciaal voor huisdieren

Wij hebben een aantal bungalows die geschikt zijn voor gasten die graag hun hond mee willen nemen. In verband met de beschikbaarheid van deze bungalows, kunnen honden alleen maar mee op aanvraag en willen we dus graag dat deze worden aangemeld bij de reservering. Er geldt een maximum van twee honden per bungalow. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze Pipowagens op het strand.

*Katten zijn helaas niet toegstaan in onze accommodaties

Hondvriendelijke overnachtingen
Veelgestelde vragen omtrent honden

Zeker! Op ons park zijn bijna overal honden toegestaan. Op de camping en in de safaritenten sowieso, bij de bungalows hebben we huisdiervrije bungalows en bungalows waar honden zijn toegestaan.

Wij hebben een aantal regels om het alle gasten naar hun zin te maken, dit zijn ze:

  • Honden mogen niet alleen achterblijven in de accommodatie: We vragen je om je trouwe viervoeter niet alleen in de accommodatie te laten. Ze maken tenslotte deel uit van het gezin en verdienen ook plezier en avontuur tijdens jullie vakantie.
  • Altijd aangelijnd: veiligheid voor iedereen op het park: Om de veiligheid van alle parkgasten te waarborgen, vragen we je vriendelijk om je hond te allen tijde aan te lijnen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen in alle rust en comfort kan genieten van ons prachtige vakantiepark.
  • Poep opruimen verplicht: gebruik onze hondenpoepzakjes: We willen graag dat ons vakantiepark schoon en aangenaam blijft voor iedereen. Daarom vragen we je vriendelijk om de uitwerpselen van je hond direct op te ruimen. Geen zorgen, we bieden hondenpoepzakjes aan bij verschillende locaties, zoals de receptie, het restaurant en het toiletgebouw, zodat je altijd voorzien bent.
  • Schade melden: als de hond schade veroorzaakt, meld dit bij de receptie: Het kan altijd gebeuren dat er per ongeluk schade ontstaat. Als je hond per ongeluk iets beschadigt, vragen we je vriendelijk om dit direct bij de receptie te melden. Op die manier kunnen we samen zorgen voor een snelle oplossing en de schade in orde maken.
  • Hondvriendelijk restaurant: honden zijn van harte welkom in ons restaurant: We begrijpen dat jullie hond deel uitmaakt van het gezin en willen graag dat jullie samen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Daarom zijn honden van harte welkom in ons restaurant.
  • Houd de hond aangelijnd rondom de bungalow, zelfs als je aanwezig bent: Om de rust en het comfort van alle gasten te waarborgen, vragen we je vriendelijk om je hond aangelijnd te houden rondom de bungalow, zelfs als je aanwezig bent. Dit voorkomt onverwachte situaties en zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt.

Zeker weten! Loop het strand op en aan de linkerkant mogen honden het hele jaar los lopen. Daarnaast grenst het vakantiepark aan de duinen waar je heerlijk kunt wandelen met de hond.

Vlakbij het park zit een dierenkliniek op dit adres: Veilingkade 5, 2694 BH ‘s-Gravenzande

Te bereiken op dit nummer: 0174 414 098

Eetcafé Zout is hét restaurant om met de hond naartoe te gaan. Dit is het restaurant op het park en hier staat altijd een bakje water klaar voor de trouwe viervoeters!

De zee vind je op 10 minuten lopen van het park. Wil je iets rustiger water? Het Prinsenbos in Naaldwijk is een mooi, klein natuurgebiedje met een meertje.

camping aan zee met hond nederland
strandhuisje huren
huisje aan zee met hond
Weekendje weg aan zee

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.