Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Het is toch hartverscheurend als je met het hele gezin op pad gaat en die lieve trouwe viervoeter moet achter blijven?! Bij Strandpark Vlugtenburg kun je met de hond op vakantie. Wij hebben hiervoor speciaal het onderscheid gemaakt tussen huisdiervrije bungalows en bungalows waar de hond mee mag. Wat is er nu fijner dan een lekkere lange strandwandeling met de hond?!

Hondenstrand

Nederland heeft diverse hondenstranden, waar je kunt genieten van de perfecte combinatie van zon, zee, strand en wandeling met de hond. Ten zuiden van strandopgang Vlugtenburg zijn honden het gehele jaar toegestaan, dus ook tijdens je zomervakantie!

Speciaal voor huisdieren

Wij hebben een aantal bungalows die geschikt zijn voor gasten die graag hun hond mee willen nemen. In verband met de beschikbaarheid van deze bungalows, kunnen honden alleen maar mee op aanvraag en willen we dus graag dat deze worden aangemeld bij de reservering. Er geldt een maximum van twee honden per bungalow. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze Pipowagens op het strand.

*Katten zijn helaas niet toegstaan in onze accommodaties

camping aan zee nederland met hond
camping aan zee met hond nederland
strandhuisje huren
huisje aan zee met hond
Weekendje weg aan zee

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.