Accommodaties

Bungalows

Van een gezellig weekend weg met vrienden of familie tot een ontspannen strandvakantie met het hele gezin: de kajuit bungalow is de ideale accommodatie voor een vakantie aan zee. De look-a-like scheepskajuit is comfortabel ingericht en ligt op een steenworpafstand van het strand en de zee.

Chalets

Na deze vakantie denkt u bij de namen Visarend en Zeearend waarschijnlijk niet meer aan deze vogelsoorten. Op het terrein van Strandpark Vlugtenburg staan namelijk de Visarend en Zeearend: twee heerlijke chalets, die van alle gemakken zijn voorzien.

Pipowagens

Ontspannen onderuit gezakt zitten op uw veranda terwijl de zonsondergang een kleurenpalet tekent op de horizon. De Pipowagen is dé perfecte get-away om te genieten van de schoonheid van het Westlandse strand. Val in slaap in de knusse bedstee met het geluid van de zee op de achtergrond. Of geniet van onze pipowagens in de wintermaanden op ons park! 

Kamperen

In uw kampeerstoel luieren met uw tenen in het gras, terwijl uw kinderen zich vermaken met hun nieuwe vriendjes. Is dat wat u deze vakantie voor ogen heeft? Op het campingterrein van Strandpark Vlugtenburg zijn diverse standplaatsen voor tenten, caravans en campers, voorzien van alle gemakken.

Safaritenten

De charme van kamperen met de luxe van thuis. De luxe safaritenten zijn voorzien van een gaaf interieur en een mooie aangeklede veranda. Glamping op een ideale locatie op een steenworpafstand van het strand.

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!