Zorgbungalows

Van een gezellig weekend weg met vrienden of familie tot een ontspannen strandvakantie met het hele gezin: de kajuit bungalow is de ideale accommodatie voor een vakantie aan zee. De look-a-like scheepskajuit is comfortabel ingericht en ligt op steenworpafstand van het strand en de zee.

Zorg Bungalows

Wij willen graag dat iedereen volop kan genieten van een welverdiende vakantie. Door onze Zorg Bungalow is een vakantie voor iedereen toegankelijk. De bungalows zijn ruim opgezet en zijn van alle gemakken voorzien. Zijn er extra zorgmaterialen nodig? Dan kunnen deze ook geregeld worden. Wij werken namelijk samen met Stichting Avavieren. Deze stichting organiseert aangepaste vakanties voor mensen met een beperking en hun familie.

Genieten met het  hele gezin

Er heerlijk op uit met het hele gezin? Genieten van de omgeving en even helemaal tot rust komen? Dan zit je bij ons aan het goede adres! Met de strandrups of de speciale strandrolstoelen kunnen jullie een rondje maken over het strand. Of geniet van een lekkere pannenkoek bij het paviljoen op het park.

Zorg bungalows

Activiteiten rondom de zorgbungalow

 Om voor iedereen een fantastische vakantie te verzorgen, werken wij nauw samen met stichting Avavieren. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van gezinsvakanties met kinderen met een beperking. De stichting zorgt in de zomervakantie voor een leuk en toegankelijk programma voor het hele gezin.

Snoezelruimte

Even lekker ontspannen en bijkomen in de snoezelruimte. Er staat een waterbed, een ballenbak, verschillende wandspellen en er kunnen video’s bekeken worden. Een fijne en rustige omgeving om te chillen!

Rolstoelfiets

Ontdek de omgeving met de fiets. Een van de mooiste fietspaden van Nederland loopt langs Strandpark Vlugtenburg. Dit fietspad verbindt Scheveningen met Hoek van Holland en ligt uitgestrekt door de duinen heen.

Strandrolstoel

Geniet van een lekker dagje strand met behulp van de strandrolstoel. De grote banden zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk een rondje kunt lopen over het strand.

Strandrups

Is een uniek vervoersmiddel voor het strand. De strandrups biedt plaats voor vier rolstoelen of 8 personen. Uitstekend geschikt voor ouderen en kinderen met een beperking of mensen die slecht ter been zijn.

Bij te boeken arrangementen

Maak uw verblijf nu nog comfortabeler met ons samengestelde VIP pakket. Bestaande uit een handdoeken pakket per persoon, theelinnen en één heerlijk ontbijt wat bij uw bungalow wordt bezorgd (op dag naar keuze). Bestel het hier!

Wilt u zichzelf lekker in de watten leggen? Bestel dan een heerlijk ontbijtje en wij leveren het bij uw accommodatie af! U kunt losse broodjes bestellen of een compleet ontbijt met alles erop en eraan. Bestel uw broodjes nu alvast via de webshop.

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!