Over Strandpark Vlugtenburg

Plattegrond

Op de plattegrond kunt u zien hoe de indeling van ons park is

Bungalows

Pipowagens

Chalets

Kampeerplaatsen

Kajuit bungalow comfort:
1 t/m 56 (met uitzondering van: 27, 34,35, 36, 42, 43, 44, 51, 52)

Kajuit bungalow Luxe:
27, 34,35, 36, 42, 43, 44, 51, 52

Chalets: 
109 t/m 184

Kampeerplaatsen:
204 t/m 222

Tentplaatsen:
223 t/m 231

Camperplaatsen:
278 t/m 296

Missie & Visie

Strandpark Vlugtenburg

Als bedrijf dat haar gasten centraal stelt en het belangrijk vindt om haar gasten bekend te laten worden met het Westland en al haar mooie producten is de missie kort, maar zeer duidelijk:

Gasten laten genieten van het kleurrijke Westland.

De visie is ook duidelijk zichtbaar binnen Vlugtenburg. Vlugtenburg is sinds 2002 haar park klaar aan het maken voor de toekomst met het vervangen van oude vakantiewoningen die eigendom waren van de gasten, naar nieuwe vakantie woningen die eigendom zijn van Vlugtenburg. Ook is de kwaliteit van de vakantiewoningen steeds belangrijker geworden en is nieuwbouw en renovatie noodzakelijk. De visie luidt:
 

Streven naar 100% toerisme.

Animatie

Strandpark Vlugtenburg heeft een animatieteam dat in de schoolvakanties animatie biedt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

 

Animatie in de zomervakantie

Wij hebben tijdens de zomervakantie elke week een ander animatieprogramma voor de kids!
De animatie is elke dinsdag, woensdag en donderdag. Wij zullen ervoor zorgen dat de kinderen een geweldige dag beleven! Op dinsdag en donderdagochtend zullen wij beginnen met knutselen om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens zullen wij een leuke activiteit doen of verschillende spelletjes spelen met de kinderen. Wanneer het buiten lekker weer is dan vinden wij het ook super leuk om waterspelletjes te doen! ’s Avonds hebben wij de minidisco waarbij iedereen mee mag doen! Ja, jullie lezen het goed…ook zullen alle ouders niet stil blijven staan tijdens onze leuke minidisco-dansjes!
Ook hebben wij na de minidisco nog een leuke activiteit voor jullie, de ene week gaan we Bingo spelen en de andere week bijvoorbeeld heerlijke marshmallows roosteren boven het kampvuur.
Op woensdagochtend nemen wij de kinderen bij voldoende aanmeldingen mee naar het strand, hier zullen wij verschillende spelletjes doen en misschien gaan we bij lekker weer zelfs nog de zee in!
Wij verzamelen altijd in het Okidoki-gebouw naast de speeltuin en tegenover het restaurant. Komen jullie ook gezellig spelen, knutselen en dansen met ons? Leuk! Wij kijken ernaar uit!
Liefs, Daniëlle & Linsey

Pannenkoeken versieren

Iedere zaterdag kunnen jullie vanaf 16.00 uur pannenkoeken versieren in ons restaurant ‘’Hé Pannenkoek’’. Kom gezellig samen met je ouders langs en reserveer van te voren een tafel bij ons! De kinderen kunnen hun eigen pannenkoek versieren met bijvoorbeeld smarties, rozijnen, slagroom, snoepjes, spikkels, stroop en poedersuiker.

De kosten hiervoor zijn €7,50 per kind, dit is inclusief limonade en een heerlijk ijsje achteraf!

Animatie in de overige schoolvakanties

In de Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie, Meivakantie en Herfstvakantie zullen wij er ook voor zorgen dat er leuke dingen te doen zijn voor de kinderen! Het animatieprogramma kunnen jullie ophalen bij aankomst op onze receptie.

 

Kinderfeestjes

Ben je jarig? En zou je het leuk vinden om je kinderfeestje bij ons op het park te vieren?

Wij hebben 4 verschillende kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen. Een stoer Piratenfeestje, een leuk hawaii-feestje of een gezellige Pannenkoeken- of Pizza-party!

De kosten hiervoor zijn €10,- per kind. Dit is voor het feestje inclusief het eten (keuze uit pizza, pannenkoeken of patat + een snack). Ook krijgen de kinderen tijdens het feestje limonade en aan het einde kan iedereen een heerlijk ijsje uitkiezen! Hebben jullie interesse of willen jullie meer informatie ontvangen over onze kinderfeestjes? Stuur even een e-mail naar: info@vlugtenburg.nl of bel naar ons op het nummer 0174-412420