Camping aan zee Nederland met hond

Kamperen met je hond

Met de hond naar een camping aan zee in Nederland doe je bij Strandpark Vlugtenburg! Onze kampeerplaatsen staan op jouw te wachten, en je trouwe viervoeter is van harte welkom bij ons. Wat is er nou leuker dan samen de vakantie doorbrengen? Niks toch! Vanaf de camping is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar het strand waar de honden zich volledig kunnen uitleven. Tussen Rotterdam en Den Haag vind je ons vakantiepark. Onze camping is hier een belangrijk onderdeel van. Naast dat honden van harte welkom zijn is er nog genoeg te beleven op ons park, lees snel verder!

Kamperen op Strandpark Vlugtenburg

Strandpark Vlugtenburg is dé camping aan zee om heen te gaan met een hond. Onze plekken bieden voldoende plekken om uw tent op te zetten, uw camper te parkeren of uw caravan neer te zetten. Faciliteiten zoals gratis wifi maken het een extra luxe verblijf. Vanaf het park is het ongeveer 10 minuten lopen naar het strand. Honden kunnen hier de tijd van hun leven beleven, en hun baasjes dan dus ook!

Zoek en boek

Dol op honden!

Kamperen op Vlugtenburg

huisje aan zee met hond

Honden op het strand

Ten zuiden van strandopgang Vlugtenburg, de strandopgang naast ons park, zijn honden het hele jaar toegestaan! Geen excuus dus om niet lekker los te gaan met je hond. Nederland kent diverse hondenstranden, en dit is er dus een van. Zon, zee strand en een speelse wandeling met je hond: meer heb je toch niet nodig!? Naast ons restaurant bevindt zich een buitendouche, zo kunnen de honden lekker worden afgespoeld voordat ze het restaurant of de camper ingaan.

Eetcafé Zout is dol op honden

Op het vakantiepark vind je een gezellig familierestaurant: Eetcafé Zout. Dit is een gezellige, knusse plek pal achter de duinen waar voornamelijk kinderen met hun ouders een fijne tijd beleven. Ook honden zijn in Eetcafé Zout van harte welkom. Dat vinden we alleen maar gezellig! Als we eraan denken zetten we ook een bakje water neer bij uw tafel, en anders moet u dat gewoon even vragen!

eetcafe zout

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.