Bekijk onze beoordelingen

Kamperen met Pasen

Kamperen op Vlugtenburg, een Paasvakantie vol plezier!

Paaseitjes zoeken rondom je tent of camper, hoe leuk klinkt dat! Kamperen met Pasen doe je op Strandpark Vlugtenburg. Wij hebben diverse leuke plekken voor jullie klaarstaan. Van verharde plekken tot een mooie plek op ons tentveld. Op ons park vind je gratis wifi, nette toiletgebouwen en er is zelfs een ontbijt-bezorgservice. Alles om jouw Paasweekend tot een top weekend te maken! Een écht zorgeloze Pasen vier je aan de kust.

Pasen betekent, lekker eten

En daar zijn wij nou juist dol op! Bestel bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtje in onze webshop, deze wordt bezorgd op je kampeerplaats. Van croissantjes tot verse jus d’orange, wij bieden verschillende lekkernijen aan in de webshop. Na dit ontbijt kun je er heerlijk tegenaan voor de rest van de dag. Maar wat doe je dan ’s avonds? Dan kom je gezellig eten in ons restaurant! Eetcafé Zout heeft een divers menu voor je klaarstaan. Combineer dit met een indoor speelruimte en een gigantische klimtoren, en je hebt de perfecte avond.

Zoek en boek

Pasen: 17 april 2022

Kamperen op Vlugtenburg

vakantiepark aan zee

Kamperen aan de kust

Het strand kan een oase aan rust zijn en tegelijk een paradijs voor adrenaline junkies. Dat is er juist zo leuk aan! Wil je een ontspannen wandeling maken door de duinen of educatief of bezoek bij een fruitkwekerij? Geen probleem. Ga je liever surfen op de woeste golven of blokarten op het strand? Dat kan ook! Zo kun je een vakantie aan de kust indelen zoals je zelf wilt. Actief, ontspannend, uitrusten of opzoek naar spanning. Bepaal zelf hoe je het aanpakt!

De leukste camping aan zee

Kamperen aan zee, dat doe je bij Strandpark Vlugtenburg! Ons animatieteam zorgt ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. Kinderdisco, spelletjes spelen, knutselen, bakken: geen moment vervelen! Als ouder hoef je, je daarentegen ook zeker niet te vervelen. Er zijn leuke activiteiten in de omgeving, en we hebben een gezellig restaurant op ons park. Hier kun je heerlijk de dag doorbrengen met wat cocktails en een goed boek aan je zijde. Wat wil je nog meer!

camping Hoek van holland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!