fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

Eetcafé Zout 

Om je vingers bij af te likken! 

Bij Eetcafé Zout staat het personeel erom bekend een stapje extra te zetten voor zijn gasten. Want hé een dag op de werkvloer is ook gewoon veel leuker als iedereen die op het terras zit blij en gelukkis is! 

Voor ieder wat wils 

Bij Eetcafé Zout zou je in principe iedere dag van de week kunnen dineren. Een omdat je er lekker rustig en ontspannen kunt zitten en twee omdat er zo een brede menukaart is, dat je meerdere dagen in de week nodig hebt om alles uit te kunnen proberen.

Vanwaar de naam zout? 

Je hoeft echt niet bang te zijn dat de gerechten in het restaurant teveel zout bevatten. Beter gezegd nog, een gerecht met veel zout is helemaal niet lekker. Maar zout is natuurlijk wel een goede smaakmaker en dat past wél perfect bij een restaurant zo vlakbij de (zoute) Noordzee. Na een dag op het strand, kan jouw lichaam wel wat zout gebruiken. Stap eerst onder de surfplank die omgetoverd is tot douche om de zee van je af te spoelen en plof neer op het terras. Waar het personeel een borrel voor je neerzet met een zoutje erbij voordat jij een van de gerechten uitkiest van de menukaart! 

Mooie omgeving

Pal naast de duinen, dichtbij het strand, ligt Eetcafé Zout. Na een heerlijke stranddag of een stevige fietstocht door het Westland kunt u hier aanschuiven. Geniet van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen in de naastgelegen speeltuin spelen. En smul met het hele gezin van een overheerlijk gerecht!

Verschillende recepten 

Meer een zoete kauw of een liefhebber van hartig? Wij serveren beide in ons restaurant. Benieuwd? Bekijk dan snel onze menukaart hier!

Voor wie is dit geschikt?

Geschikt voor eigenlijk iedereen die een lekkere trek heeft! Het restaurant hanteert een brede menukaart, waardoor het toegankelijk is voor zowel vegetariërs, burger liefhebbers als zoete kauwen. 

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this