Camperplaats aan zee

Kamperen op Vlugtenburg, een vakantie vol plezier!

Met de camper de zee opzoeken, dat is top! Camper geïnstalleerd, je pakt je handdoek en zwembroek, en loopt binnen 10 minuten naar het strand. Zo’n camperplaats aan zee heb je nu gevonden! Vanaf ons park loop je zo naar het Strand van Hoek van Holland. Ideaal, al zeggen we het zelf. Een dagje niet naar het strand? Ook dan zijn er genoeg leuke dingen te doen zoals fietsen of meedoen met ons animatieteam bijvoorbeeld!

Van alle gemakken voorzien

Op Vlugtenburg zijn diverse sanitaire gebouwen, een afwasplek en een loosplek voor het chemisch toilet. Alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd aan de kust met de camper. De camperplaatsen zijn verstevigd zodat niemand vast komt te zitten, en de plekken zijn groot genoeg voor de meeste campers. Nog niet overtuigd? Er staat een gezellig familierestaurant en er is bijna elke week een gezellig animatieteam te vinden!

Zoek en boek

Camping aan zee

Kamperen op Vlugtenburg

Fietsen in de duinen

Als vakantiepark dat ligt naast een van de mooiste fietspaden van Nederland kunnen we dit gedeelte natuurlijk niet overslaan! Je kunt helemaal door de duinen naar Den Haag fietsen, een super leuke tocht met mooi weer. Als je zelf fietsen mee hebt genomen is dat natuurlijk helemaal top, maar anders kun je er ook altijd een huren bij onze receptie! Trappen maar, op naar de grote stad.

BBQ en ontbijt regelen wij

Sta  je op een van onze camperplaatsen aan zee, dan wil je natuurlijk verwent worden. En terecht! Gelukkig verhuren wij niet alleen fietsen, maar ook BBQ’s. In combinatie met een lekker vlees-, vis- of vegetarisch pakket uiteraard. Het enige wat jij hoeft te doen is het vlees te draaien en de BBQ aan te zetten. Wil je in de ochtend ook verwent worden? Dat kan! Naast een BBQ pakket kun je ook elke ochtend vers ontbijt bestellen. Je kan toch eigenlijk niet zonder tijdens een welverdiende vakantie!?

bbq huren

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoeken naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowal ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.