Camperplaats aan zee

Camperplaats aan zee, een vakantie vol plezier!

Strandpark Vlugtenburg is dé plek voor het boeken van een camperplaats aan zee. Pal aan zee hebben wij een aantal plekken die speciaal zijn ontwikkeld voor campers. Deze zijn verstevigd en voorzien van elektriciteit. Daarnaast vind je op ons park ook een loosplaats voor het vuilwater, een bijvul kraan voor het water en er is gratis wifi. Alles voor een droomvakantie pal aan de kust!

Camperplaats aan de Nederlandse kust

Onze camperplekken zijn groot genoeg voor de meeste campers. Dichtbij vind je mooie sanitaire gebouwen en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Slapen aan de kust was nog nooit zo leuk! Pak je spullen in, start de motor en rijden maar. De kust wacht op jou, en wij ook!

Kamperen met kinderen

Voor een leuke campervakantie met kinderen moet je ook bij Vlugtenburg zijn! Op het park vind je diverse speeltoestellen, een mega speeltoren, een kindvriendelijk familierestaurant en een animatieteam. Het hele jaar door is het feest bij de animatie op woensdag en zaterdag. En in de vakanties zelfs ook op dinsdag en donderdag. De perfecte camperplaats aan zee vind je op Vlugtenburg. Boek snel voordat we vol zitten!

Zoek en boek

Kamperen op Vlugtenburg

fiets huren westland

Fietsen in de duinen

Als vakantiepark dat ligt naast een van de mooiste fietspaden van Nederland kunnen we dit gedeelte natuurlijk niet overslaan! Je kunt helemaal door de duinen naar Den Haag fietsen, een super leuke tocht met mooi weer. Als je zelf fietsen mee hebt genomen is dat natuurlijk helemaal top, maar anders kun je er ook altijd een huren bij onze receptie! Trappen maar, op naar de grote stad.

BBQ en ontbijt regelen wij

Sta  je op een van onze camperplaatsen aan zee, dan wil je natuurlijk verwent worden. En terecht! Gelukkig verhuren wij niet alleen fietsen, maar ook BBQ’s. In combinatie met een lekker vlees-, vis- of vegetarisch pakket uiteraard. Het enige wat jij hoeft te doen is het vlees te draaien en de BBQ aan te zetten. Wil je in de ochtend ook verwent worden? Dat kan! Naast een BBQ pakket kun je ook elke ochtend vers ontbijt bestellen. Je kan toch eigenlijk niet zonder tijdens een welverdiende vakantie!?

bbq huren

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.