Leer surfen op de Noordzee

Trotseer de golven op een surfplank

Altijd al gedroomd dat je over het water kunt lopen? Leer het nu bij de Dutch Surf Academy. Met een les bij Dutch Surf Academy sta je binnen no-time bovenop het water! Twee gecertificeerde leraren zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren je eerste meters op een bord kunt maken.

Dutch Surf Academy

Bij Dutch Surf Academy bieden ze golfsurf, bodyboard en stand up paddleboard groepslessen aan. Een combinatie van deze lessen is natuurlijk ook mogelijk. Veiligheid en plezier staan voorop en daarom beginnen alle lessen met een uitgebreide theorieles. De coaching wordt uitsluitend gegeven door topsurfers en coaches van het Nederlands juniorenteam: Kaspar Hamminga & Erik Ringelberg. De lessen zijn inclusief hoge kwaliteit boards en nieuwe warme wetsuits. Zo kom je tijdens de lessen niks tekort!

Bij Dutch Surf Academy zorgen ze ervoor dat jullie als groep een onvergetelijke ervaring beleven.

Aanrader

Op aanvraag kunnen er ook waterfoto’s gemaakt worden van al jullie actie die je na de les mee naar huis mag nemen.

De lessen zijn zowel toegankelijk voor de net beginnende surfer als de semi getalenteerde surfer. Wil je de eerste golven meepakken? Of wil je jouw eigen surfvaardigheden naar een hoger niveau liften? Het is allemaal mogelijk!

De groepslessen zijn perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen feestjes, kinderfeestjes óf gewoon een uitje met vrienden!

Loop richting horizon, duinen door naar de zee, zwemkleding aan, schop de schoenen uit en dan rechtsaf bij de strandingang van  Vlugtenburg ’s-Gravenzande. Hier vind je de Dutch Surf Academy.

Aanmelden voor een surfles kan via deze link.

Openingstijden
De surflessen kunnen op afspraak, op elk mogelijk tijdstip ingezet worden.