Bekijk onze beoordelingen

Kamperen in de herfst

Vier de herfst op de camping!

Misschien een extra dekentje meenemen of een lekker kacheltje, maar kamperen in de herfst is zeker iets wat je gedaan moet hebben. Het knusse van kamperen komt extra goed naar voren als het buiten iets kouder wordt. Gezellig samen in bed of op je luchtbed terwijl je de wind zachtjes door de bomen hoort gaan. Dat klinkt toch goed!? En stap je uit bed, dan ga je lekker op pad om leuke activiteiten te ondernemen. Voor een leuke camping ben je aan het juiste adres bij Strandpark Vlugtenburg.

Alle faciliteiten die je wenst

Op onze camping hebben we een plekje voor elk type kampeerder. We hebben een tentveld, luxe kampeerplaats, camperplaats en twee trekkerstenten. Voor ieder wat wils dus. Naast fijne staplekken vind je op ons park diverse sanitaire gebouwen, een wasruimte en goede wifi. Onze camping is relatief kleinschalig waardoor je gemakkelijk de weg vindt. Vooral voor kinderen is dit erg fijn. Zij zullen niet snel verdwalen!

Zoek en boek

Herfstvakantie: 15 t/m 30 oktober

Kamperen op Vlugtenburg

eetcafe zout

Eten bij Eetcafé Zout

Aan de rand van de duinen, op ons park, vind je Eetcafé Zout. Dit is dé plek voor gezellige mensen. Van jong tot oud, iedereen kan zich hier vermaken. Voor de ouders hebben wij overheerlijke cocktails en snacks klaarstaan. De kinderen kunnen zich uitleven bij het animatieteam of in de gigantische speeltuin. En als de kids klaar zijn met spelen kunnen ze een smakelijke pannenkoek naar binnen schuiven. Of wat anders natuurlijk, er staat allerlei lekkers op het menu!

Activiteiten in de omgeving

Tijdens een vakantie op Strandpark Vlugtenburg is er genoeg te doen. Slecht weer, goed weer: je hoeft je niet te vervelen. Leer bijvoorbeeld surfen in de Noordzee (wetsuit is wel zo fijn) of blijf lekker droog tijdens het blokarten op het strand. Toch liever naar binnen? Ontdek de spannende forten in Hoek van Holland, ga de strijd aan op de kartbaan of maak plezier in een binnenzwembad in de buurt.

 

karten westland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.