Kamperen in de zomervakantie

Kamperen op Vlugtenburg, een zomervakantie vol plezier!

Met je eigen mobiele accommodatie lekker een paar weken op een mooie plek doorbrengen. Dat klinkt natuurlijk leuk, maar waar vind je nou die mooie plek? Stop met zoeken! Je bent bij het juiste park terecht gekomen: Strandpark Vlugtenburg! In de zomervakantie kamperen op Vlugtenburg betekent elke dag feest. Wij zullen je haarfijn uitleggen waarom het dan zo’n feest is.

Waarom Strandpark Vlugtenburg

Dat is natuurlijk een hele goede vraag! Wij zullen even wat punten onder elkaar zetten die volgens ons de magie van Vlugtenburg laten zien:

  • Op kruipafstand van het strand
  • Een enthousiast animatieteam voor dagelijks vermaak
  • Eten op het park kan gezellig bij Eetcafé Zout
  • Diverse knusse accommodaties zoals bungalows, safaritenten en pipowagens
  • De mooiste kampeerplekken voor iedereen
  • Ontzettend veel leuke activiteiten in de omgeving

Klinkt dat niet als de ideale plek om jouw zomervakantie door te brengen?!

Zoek en boek

Zomervakantie: 9 juli 2022 t/m 4 september 2022

Kamperen op Vlugtenburg

kindvriendelijke camping aan zee

Een vakantie waar je mondhoeken spontaan van omhoog krullen

Onze slogan is niet voor niks ‘begin met een lach’. Wij willen een lach op je gezicht toveren al voordat de vakantie begint en het is onze taak om te zorgen dat die lach niet meer weggaat. Hoe doen we dat? Door nét dat stapje extra te zetten waar nodig. Je bent bij ons geen nummertje, iedere gast heeft weer zijn eigen unieke aandacht nodig. Combineer dit met een fantastische locatie naast de zee en je hebt de vakantie van je dromen gevonden!

Hier aan de kust, de Westlandse kust

Het strand biedt een zee aan mogelijkheden wat betreft leuke activiteiten. Het leuke daarvan is dat er voor ieder wat wils is. Ga je voor een actieve vakantie of voor een ontspannende vakantie? Of iets daartussenin? Aan de kust kan het allemaal! Zolang je maar houdt van het zand onder je voeten, een zeebries door je haar en de zilte zeelucht die door je neus gaat.

surflessen westland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.