Kindvriendelijke camping aan zee

Kindvriendelijk? Kinderparadijs aan zee!

Heerlijk genieten met de kinderen aan de Nederlandse kust, voor jong en oud. Dat wil je toch! Verre vakanties kunnen voor kinderen (en ouders) een hele uitdaging zijn, daarom is een vakantie in eigen land in veel gevallen een prima keuze. Nederland kent uitstekende kindvriendelijke campings. Hier kunnen kinderen optimaal genieten van hun vakantie en zijn zij voor even de baas. Ook vlakbij het strand zijn er zulke campings voor kinderen, bijvoorbeeld Strandpark Vlugtenburg! Maar wat maakt een camping nou precies kindvriendelijk en waarom valt Vlugtenburg daaronder? Dat zullen we is uitleggen! Voor een kindvriendelijk camping aan zee ben je aan het juiste adres.

Waarom Strandpark Vlugtenburg

Strandpark Vlugtenburg is een kindvriendelijk vakantiepark gelegen naast het strand van ’s Gravenzande in Zuid-Holland. Op het park bieden wij diverse slaapmogelijkheden aan, voor ieder wat wils! Bezoekers kunnen kiezen voor het huren van een chalet, safaritent, trekkerstent, bungalow of pipowagen. Naast deze ingerichte slaapmogelijkheden is het ook mogelijk om te kamperen op het park samen met de ‘kids’. Boek een plek voor je camper, tent, caravan of vouwwagen en geniet van een zorgeloze vakantie. Strandpark Vlugtenburg is ideaal voor kinderen door de ligging aan zee en de vele activiteiten voor de jongsten. Ons animatieteam zorgt er persoonlijk voor dat geen enkel kind zich hoeft te vervelen tijdens de vakantie. Van knutselen tot een mini-disco en van marshmallows roosteren tot koekjes bakken, bij ons animatieteam kan het allemaal!  

camping met animatie
Camping met animatie
kindvriendelijke camping aan zee

Ons animatieteam

Het kan uiteraard niet ontbreken om een kindvriendelijke camping: een gezellig animatieteam! Ons animatieteam zorgt het hele jaar door voor leuke activiteiten voor kinderen. Elke woensdag en zaterdag is het feest: knutselen, bakken, mini-disco, marshmellows roosteren, spelletjes spelen, zolang er maar plezier gemaakt wordt! In de vakanties worden de kinderen zelfs vermaakt op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag. En op de dagen dat er geen animatie is? Dan vermaak je je op het strand, in onze mega speeltuin of met een van de activiteiten in de omgeving!

Vakantie aan zee

Voetjes in het zand en de zeewind door je haren: de pluspunten van een vakantie aan zee. Kinderen zijn dol op het strand. Alle plek om zich lekker uit te leven en lekker rond te rennen. Zandkastelen bouwen, slootjes en kuilen graven, spelen met een bal. Genoeg te doen op het strand! Oja, het strand is ook de perfecte plek om lekker bij te bruinen. Zo wordt het ook nog een ‘ouder’ vriendelijke vakantie! 😉

Kamperen op Vlugtenburg

Bekijk de beschikbaarheid

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.