Slag Vlugtenburg

Op vakantie in eigen land!

glamping in nederland

Overnacht in een safaritent, ontspan op het strand en geniet van de ongedwongen sfeer bij een van de sfeervolle strandtenten. Verhongeren kun je niet op Slag Vlugtenburg, want er is een rijkelijk aanbod aan verschillende restaurants. Van Italiaans tot Aziatisch, Mediterraans, Frans tot aan vegan. Liever de zee proeven? Verse vangst wordt hier ambachtelijk gerookt.

Laidback ontspannen 

Bij Slag Vlugtenburg kun je helemaal tot rust komen. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te doen in de omgeving. Maar bovenal heerst er een lekkere ontspannen vakantie-vibe. Geheel omringd door de natuur en met uizicht op een mooie zee, ebben die spanningen zo weg. Ver weg van de massa. Lekker puur! Onontdekt. Kom jij het ontdekken? 

Veilig & schoon strand 

Daarbij is Slag Vlugtenburg een veilig strand met de Reddingsbrigadepost, een van de schoonste stranden van het land en zijn honden welkom. Nog nooit eerder werd het Westlandse strandslag zo op de kaart gezet.

Toe aan ontspanning?

Bent u ook zo toe aan wat ontspanning vlakbij de kust? Bij Strandpark Vlugtenburg logeert u op steenworp afstand van het strand en dichtbij de verschillende grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam.

Slapen vlakbij het strand

Slapen op steenworp afstand van het strand! Het kan! Zelfs op het strand staan er een paar vrolijk gekleurde pipowagens met een knusse bedstee. Overnachten in een bungalow of safaritent? Of liever zelf met camper of tentje? Wees welkom. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je je laten bedienen van warme of koude drankjes en heerlijk werelds eten. 

huisje aan het strand huren

Moeite met stil zitten? Pak een surfbord, wandel een rondje of verplaats jezelf in de downward facing dog op een yogamat! 

De kids kunnen hun plezier niet op en vermaken zich urenlang in de speeltuin met meters hoge glijbaan. Maak een enorm zandkasteel of daag iemand uit voor een potje beach volleybal. 

Het water trotseren op een surfbord? Slag Vlugtenburg is een perfecte plek voor een surfles. Twee surfscholen, met topsurfers die de zee kennen als hun broekzak, staan tot je dienst.

Dompel je onder in de hottub, schommel bij de zonsondergang en droom weg bij een kampvuurjamsessie.

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.