Bekijk onze beoordelingen

Speeltuin Den Haag

Buiten speelparadijs voor kinderen

Ben je klaar met dat bankhangen en wil je lekker naar buiten om te bewegen? Kom langs bij onze mega speeltuin! Voor een speeltuin vlakbij Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres.

Groots vermaak voor iedereen

Bij het ontwikkelen van de speeltuin was het het allerbelangrijkste dat het een speeltuin voor iedereen werd. Kinderen van 2 tot 14 jaar, met of zonder beperking, moeten zich hier kunnen vermaken. Dat is gelukt! Of je nou een echt waaghals bent of het liever wat rustiger aanpakt, de speeltuin geeft plezier aan iedereen.

speeltuin westland

Speelvoorzieningen

Niet te missen in de speeltuin is natuurlijk de GI-GAN-TI-SCHE klimtoren. Klim naar boven, en roetsj naar beneden op een van de glijbanen. Naast deze toren is er een duikelrek te vinden, een vogelnestschommel, een zandfabriek, een klimparcour, een rolstoelvriendelijke draaischijf en een lachspiegel. Ook vind je er een van onze favorieten, de panelen om muziek op te maken. Zoals je leest: voor ieder wat wils!

opening speeltuin den haag

Binnen speelplezier voor kinderen

Indoor speelruimte Den Haag

Hoe kunnen we ons dan vermaken als het regent? Daar hebben we ook een oplossing voor! Aan de serre van ons restaurant vind je een speelruimte voor de kleintjes. Geheel in onderwater thema vind je hier een échte boot, zeedieren, een verrekijker en een knusse leeshoek met boekjes. Tegenover ons restaurant vind je Speelcafé Zoet. Speelcafé Zoet is hét thuishonk van het animatieteam. Elke woensdag en zaterdag is er animatie voor iedereen die mee wilt doen. In de vakanties is er zelfs animatie op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag. Wanneer kom jij meespelen!?

Een hapje en drankje bij Eetcafé Zout

Heel leuk dat de kinderen zich kunnen vermaken en vermaakt worden, maar als ouder wil je natuurlijk ook een beetje ontspannen. Daarvoor ben je op de juiste plek bij Eetcafé Zout. Gelegen naast de speeltuin en tegenover Speelcafé Zoet ben je ten alle tijden goed beschikbaar voor de kids, en je kan zelf ook een oogje in het zeil houden. Neem een boekje mee, zoek een plekje op ons terras, bestel een cocktail en genieten maar! Beter kan toch niet?

speeltuin den haag

Bereikbaarheid

Het restaurant, Eetcafé Zout, grenst aan zowel de indoor als de outdoor speelruimte. Het is dus gemakkelijk te bereiken vanaf de verschillende accommodaties op het park. Verder is de speeltuin ook goed te bereiken over het fietspad die dwars door de duinen loopt. Kom je met de auto? Meld je dan even bij de receptie op het park, of neem telefonisch contact op met Eetcafé Zout