Vakantie met peuter of kleuter

pipowagen huren

Op Vlugtenburg willen wij graag iedereen blij kunnen maken, dus ook peuters en kleuters! Uren spelen met ons animatieteam, heerlijk voorgelezen worden terwijl jij op het terras zit en een menukaart in ons restaurant die er écht voor de kleintjes is. Een vakantie met peuter of kleuter beleef je op Strandpark Vlugtenburg!

Waar worden de allerkleinsten blij van:

  • Peuterverwenochtend
  • Animatie voor jong en oud
  • Indoor speelruimte
  • Gezellig familierestaurant

Een topvakantie voor iedereen

Animatie voor de allerkleinsten

Ons animatieteam bedenkt de leukste activiteiten voor jong en iets ouder. Laat je schminken als een gevaarlijk dier, of spring lekker mee met de mini-disco. Geen tijd om stil te zitten! Elke woensdag kun je genieten van de peuterverwenochtend. Wat houdt dit nou precies in? De kids worden voorgelezen terwijl jij in het restaurant geniet van een heerlijk kopje koffie of thee! Misschien hadden we het toch beter ‘ouder’ verwenochtend kunnen noemen… Kom jij lekker ontspannen?

Gezellig familierestaurant

Eetcafé Zout is hét gezelligste familierestaurant in de regio, en bevindt zich ook nog is op loopafstand van alle accommodaties. Hoe ideaal is dat?! We zullen je uitleggen waarom dit het gezelligste familierestaurant in Westland is. Allereerst hebben we natuurlijk onze gezellige animatie die de kinderen de hele dag vermaakt. Daarnaast vind je in ons restaurant een indoor speelruimte met een écht piratenschip, hier kunnen de peuters en kleuters ongestoord spelen. Daarnaast hebben we een menukaart die rekening houdt met de allerkleinsten. Bestel bijvoorbeeld een dievenbord voor je kind, dan kan die al het lekkers stelen van jouw bord. Of bestel een lekker broodje knakworst of hagelslag, het kan allemaal!

De mooiste accommodaties

Er is altijd een accommodatie die bij jou past! Ga bijvoorbeeld voor een bungalow en kom heerlijk tot rust. Ben je meer opzoek naar een originele plek om te overnachten? Kies dan voor onze safaritenten of pipowagens. De peuters en kleuters vinden dit gegarandeerd leuk, maar jij waarschijnlijk ook! Binnen 5 minuten sta je op het strand vanaf alle accommodaties die we aanbieden. Onze pipowagens staan zelfs op het strand, hoe leuk is dat! Kortom, er is voor ieder wat wils! Wanneer zien we jou verschijnen?  

 

Camping met animatie
Eetcafe Zout
strandhuisje aan zee huren

Ook zo toe aan ontspanning?

Je hebt het verdiend

Het gehele jaar door zwoegen en van hot naar her rennen. Soms ben je dan wel even toe aan een lekkere, ontspannen strandvakantie. Bij ons zit je dan zeker aan het goede adres. Geniet met de voetjes in het strand van onze vrolijk gekleurde Pipowagens. 

Vakantiepark Vlugtenburg gehele jaar open

De camping op Strandpark Vlugtenburg is het gehele jaar door geopend. Zo kunt je altijd genieten van een heerlijke vakantiedag, precies wanneer jij er aan toe bent! De Pipowagens staan in de zomermaanden op het strand en worden in de winter verplaatst naar het park.

Meer dan een camping

Wist je dat we naast onze pipowagens ook nog mooie chaletsbungalowssafaritenten en een campingterrein hebben? Samen genieten op Vakantiepark Vlugtenburg.

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.