Bijzonder overnachten aan zee

Pipowagens op het strand

Wil jij bijzonder overnachten aan zee? Dan ben je in ieder geval al op de juiste plek terecht gekomen! Strandpark Vlugtenburg is gelegen aan de kust tussen Rotterdam en Den Haag. En wij zijn dol op bijzondere overnachtingen! Wat dacht je van een echte pipowagen op het strand, of een Safaritent vlakbij het strand. Kijk hieronder welke overnachting het best bij jou past.

Pipowagen op het strand

Onze meest bijzondere plek bevindt zich toch wel echt op het strand. Daar staan namelijk onze pipowagens! Deze kleurrijke wagens bieden gegarandeerd een originele overnachting. Je slaapt in een bedstee, bestelt vers ontbijt, geniet van de ondergaande zon, wordt wakker met de opkomende zon en sluit de dag af met een BBQ vol lekker vlees. Genoeg leuks om je over te halen toch? Pak je het liever iets minder rustig aan? Dan ga je toch iets actief doen! Leren surfen bijvoorbeeld.

 

strandhuisje aan zee huren
Safaritent huren aan zee

Safaritenten aan zee

Voor dé leukste safari aan zee moet je ook aan het strand zijn. Misschien spot je wel wilde dieren zoals onze huiskat, een stel vogels of een echte zeehond. De safaritenten zijn er voor 5, 6 en 8 personen, en voorzien van alle luxe. Een luxe badkamer? Check. Uitgebreide keuken? Check. Een lekker bed? Check. Een tv? Zelfs die, check. Het luxe gevoel van een bungalow gemixt met de knusheid van kamperen. Één zijn met de natuur en toch lekker de ruimte hebben. Dat is bijzonder overnachten aan zee in een safaritent.

Trekkershut naast het strand

Net als de safaritenten vind je op ons park ook twee trekkershutten. Een originele vorm van glamping waarbij de slaapkamer boven te vinden is en de keuken beneden. Via een buitentrap kom je bij de slaapkamer waarvanuit je een mooi uitzicht over het hele park hebt. Klinkt goed toch? Door alle tentdoeken open te rollen ben je een geheel met de buitenlucht. Zo kun je toch een soort van buiten koken. Bekijk de foto’s van de trekkershut maar in, dan ben je waarschijnlijk zo verkocht!

 

Trekkershut huren nederland

Ook zo toe aan ontspanning?

Je hebt het verdiend

Het gehele jaar door zwoegen en van hot naar her rennen. Soms ben je dan wel even toe aan een lekkere, ontspannen strandvakantie. Bij ons zit je dan zeker aan het goede adres. Geniet met de voetjes in het strand van onze vrolijk gekleurde Pipowagens. 

Vakantiepark Vlugtenburg gehele jaar open

De camping op Strandpark Vlugtenburg is het gehele jaar door geopend. Zo kunt je altijd genieten van een heerlijke vakantiedag, precies wanneer jij er aan toe bent! De Pipowagens staan in de zomermaanden op het strand en worden in de winter verplaatst naar het park.

Meer dan een camping

Wist je dat we naast onze pipowagens ook nog mooie chaletsbungalowssafaritenten en een campingterrein hebben? Samen genieten op Vakantiepark Vlugtenburg.

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.