Bungalowpark strand

Boek een bungalow aan het strand

Aan het Nederlandse strand vlakbij Den Haag vind je bungalowpark Vlugtenburg. Vanaf je bungalow loop je zo binnen 10 minuten naar het strand. Dat is toch alles wat je wenst? De bungalows zijn voorzien van alle gemakken die je wenst. Zoals een tv, volledige keuken, fijne bedden en gratis wifi. Een bungalowpark om niet snel te vergeten!

Bungalows voor iedereen

Onze bungalows gaan van 4-persoons tot maar liefst 16-persoons! Er is dus altijd een bungalow die bij je past. Ook kun je kiezen uit een zorgbungalow die volledig mindervalide proof is. En wil je jouw hond meenemen? Dat is ook toegestaan in een aantal van onze bungalows! Zo kun je lekker met je hond het strand op. Zoals je ziet: echt een bungalowpark voor iedereen.

Activiteiten in de omgeving

Aan de Noordzee zijn er natuurlijk genoeg leuke activiteiten te bedenken. Kies voor wat actiefs op het strand zoals surfen op blokarten. Of trek de duinen in en ga fietsen of wandelen. Er is genoeg te zien en te beleven. Ben je al dat zand even zat? Dan rij je zo naar een van de grote steden. Den Haag, Rotterdam, Delft en Leiden zitten om de hoek! Wat ga jij doen?

Zoek en boek

Een vakantie aan de kust

eetcafe zout

Borrelen bij Eetcafé Zout

Tijdens een goede vakantie kan borrelen natuurlijk niet ontbreken. Op ons bungalowpark vind je Eetcafé Zout. Dit gezellige familierestaurant is de ideale plek om een gezellige tijd te beleven. Lekker dineren met een salade of hamburger, borrelen met wat nacho’s of alleen een ijsje halen. Zout is voor allemaal de place to be! Naast het restaurant vind je ook een gigantische speeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. En als het slecht weer is kunnen de kinderen gewoon helemaal los in de indoor speelruimte!

Bungalowpark met animatie

Speelcafé Zoet is het hoofdkwartier van ons animatieteam. Dit vind je tegenover het restaurant en is dé plek om je helemaal uit te leven. In de vakanties is hier animatie op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag! Er wordt gedanst, geknutseld, gespeeld, gelachen en nog veel meer. Ga je mee hutten bouwen, op het strand spelen en boog schieten?

camping met animatie nederland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.