Safaritent huren aan zee
Glampingtent nederland

Glamping: kamperen met de luxe van thuis

Wat is glamping

Klinkt leuk dat ‘glamping in Nederland aan de kust’, maar wat is het nou eigenlijk? Glamping is een samenvoeging van twee Engelse begrippen: glamour en camping. In één zin zouden wij het omschrijven als kamperen met de luxe van thuis. Veel mensen willen wel één zijn met de natuur en het knusse kampeergevoel ervaren, maar hebben niet zo veel zin in de lasten die het met zich mee brengt. Glamping zorgt ervoor dat je geen eigen tent, BBQ, luchtbed, bestek, etc. hoeft mee te nemen. Je komt aanrijden op je vakantiebestemming en de vakantie kan direct beginnen!

Glamping: voor een echt relaxte vakantie

Een van de grootste voordelen van glamping, is dat je geen eigen kampeerspullen hoeft mee te nemen. Dit scheelt gedoe, stress en geld. Glamping op Strandpark Vlugtenburg zorgt er ook voor dat je kan kamperen met een goed bed! Die vervelende matjes en luchtbedden zijn verleden tijd. In onze tenten zitten échte bedden. Ook kun je in onze tenten recht op staan, een feestje voor lange (en korte) mensen!

De voordelen van glamping

Het echte glamping gevoel biedt verschillende voordelen. Uiteraard zijn er veel meer te bedenken, maar dit zijn er een paar op een rijtje:

  • Bespaar tijd. Geen tent opzetten, minder spullen inpakken, klinkt logisch toch?
  • Geen rugklachten. Een goed bed en genoeg ruimte om te staan moeten hiervoor zorgen.
  • Eigen sanitair. Je eigen persoonlijk toilet en douche, welke tent heeft dat nou?!
  • Naast het strand. Op Strandpark Vlugtenburg staan de tenten op kruipafstand van het strand.
  • Één met de natuur. Heerlijk zitten op je persoonlijke terras en ’s nachts de druppels op je tent horen vallen.

 

Luxe kamperen aan de kust

Glamping op Strandpark Vlugtenburg is luxe kamperen aan zee. Wij zouden willen zeggen dat onze tenten op loopafstand staan van het strand, maar kruipafstand vinden wij toch passender. Het strand biedt alle mogelijkheden om een fantastische tijd door te brengen. Kies voor een actieve vakantie bij WATO events of huur lekker een fiets bij onze receptie. Er is genoeg te doen, voor jong én oud!

Glamping op Vlugtenburg

Voor de mooiste safaritenten op een kindvriendelijk vakantiepark ben je bij Strandpark Vlugtenburg aan het juiste adres! Op ons park bieden wij 5-persoons, 6-persoons en 8-persoons safaritenten aan. De tenten zijn onder andere voorzien van een eigen veranda, tv en keuken. Ook is er voldoende plek om te zitten, binnen én buiten! Op safari aan de kust, en dat in Nederland. Wie wil dat nou niet?! Boek snel je verblijf via de knop hieronder, en wie weet komen wij jou binnenkort tegen op safari.


Kies jouw Glampingtent:

 

ingerichte tent huren nederland
Glampingtent nederland
Glampingtent nederland

Ook zo toe aan ontspanning?

Je hebt het verdiend

Het gehele jaar door zwoegen en van hot naar her rennen. Soms ben je dan wel even toe aan een lekkere, ontspannen strandvakantie. Bij ons zit je dan zeker aan het goede adres. Geniet met de voetjes in het strand van onze vrolijk gekleurde Pipowagens. 

Vakantiepark Vlugtenburg gehele jaar open

De camping op Strandpark Vlugtenburg is het gehele jaar door geopend. Zo kunt je altijd genieten van een heerlijke vakantiedag, precies wanneer jij er aan toe bent! De Pipowagens staan in de zomermaanden op het strand en worden in de winter verplaatst naar het park.

Meer dan een camping

Wist je dat we naast onze pipowagens ook nog mooie chaletsbungalowssafaritenten en een campingterrein hebben? Samen genieten op Vakantiepark Vlugtenburg.

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.