Bekijk onze beoordelingen

Groepsaccommodatie aan zee

Genieten voor iedereen

Voor een leuke groepsaccommodatie aan zee hoef je niet meer verder te zoeken! Tussen Rotterdam en Den Haag vind je ons vakantiepark met ideale bungalows voor grote groepen. Onze bungalows kunnen uitstekend gebruikt worden als groepsaccommodatie, en dat op loopafstand van het strand en de zee in Zuid-Holland! Kom gezellig langs met je vriendengroep, familie, kennissen of collega’s. Onze bungalows zijn er van 4-persoons tot 16-persoons en van alle gemakken voorzien. Inclusief gratis wifi, een tv en ingerichte keuken.

Geniet van de faciliteiten op het park

Als je met een grote groep verblijft in onze bungalow(s) kun je uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op ons park. Spelen in de speeltuin, eten en borrelen in ons restaurant, een bbq huren, meedoen met de animatie en meer! Zo wordt het voor jong en oud een verblijf om niet snel meer te vergeten. Ook honden zijn in een aantal van onze bungalows welkom! Geef dit wel even aan van tevoren, zo wordt het écht een feestje voor iedereen.

Zoek en boek

Van 4- tot 16-persoons bungalows!

Een Groepsaccommodatie aan de kust

wato events
blokarten westland

Groepsverblijf vol plezier

Op pad met een grote groep is natuurlijk altijd gezellig. Lekker uitwaaien op het strand of een drankje doen bij ons restaurant, maar er is nog veel meer te doen in de omgeving. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande activiteiten:

  • Leer surfen op de wilde zee
  • Trotseer de golven tijdens het raften
  • Bezoek de forten in Hoek van Holland
  • Maak een ommetje in een fleurige eend
  • Ga touren op een stoere elektrische step
  • Fiets het Westland rond en stop bij een gezellige strandtent

Genoeg te doen zoals je ziet! 

Vermaak aan de kust

Zoals je ziet is er genoeg te doen in de omgeving, maar ook op het park is er genoeg te doen! Je vindt er bijvoorbeeld Eetcafé Zout en Speelcafé Zoet. Eetcafé Zout is het gezelligste familierestaurant in Westland. Een uitje voor het hele gezin. Speelcafé Zoet is te vinden tegenover het restaurant en is de animatieruimte van het park. Hier is het elke woensdag en zaterdag feest. In de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag!

Eetcafe Zout

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.