Hond mee op vakantie

Strandvakantie met hond

Het is toch hartverscheurend als je met het hele gezin op pad gaat en die lieve trouwe viervoeter moet achter blijven?! Bij Strandpark Vlugtenburg mogen de honden mee op vakantie. Wij hebben hiervoor speciaal het onderscheid gemaakt tussen huisdiervrije bungalows en bungalows waar de hond mee mag. Wat is er nu fijner dat een lekkere lange strandwandeling met de hond?!

Hondenstrand

Nederland heeft diverse hondenstranden, waar je kunt genieten van de perfecte combinatie van zon, zee, strand en wandeling met de hond. Ten zuiden van strandopgang Vlugtenburg zijn honden het gehele jaar toegestaan, dus ook tijdens je zomervakantie!

Speciaal voor huisdieren

Wij hebben een aantal bungalows die geschikt zijn voor gasten die graag hun hond mee willen nemen. In verband met de beschikbaarheid van deze bungalows, kunnen honden alleen maar mee op aanvraag en willen we dus graag dat deze worden aangemeld bij de reservering. Er geldt een maximum van twee honden per bungalow. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze Pipowagens op het strand.

Weekendje weg aan zee

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!