Bekijk onze beoordelingen

Ingerichte tent huren Nederland

Een ingerichte tent aan zee!

Het échte kampeergevoel ervaren zonder het gedoe dat erbij komt kijken? Huur dan een ingerichte tent aan de kust! Tussen Rotterdam en Den Haag aan het strand vind je Strandpark Vlugtenburg. Dé plek in Nederland om een mooie ingerichte tent te huren. Onze tenten zijn ruim opgezet voor een extra gevoel van vrijheid. Je rijdt het park op en kunt zo plaatsnemen op jouw eigen terras, zonder dat je eerst een tent hoeft op te zetten! Onze tenten zijn voorzien van een eigen keuken, tv, wifi, eigen sanitair en echte bedden. Dat klinkt toch als de ideale plek voor een fijn verblijf!?

Volop kinderplezier

De ingerichte safaritenten zijn vaak extra populair bij kinderen, en die hoeven zich sowieso geen moment te vervelen op het park! Van wilde avonturen beleven in onze speeltuin tot fanatiek meedoen met het animatieteam: er is geen tijd om je te vervelen. Elke woensdag en zaterdag maakt ons animatieteam er weer een feestje van. En in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag! Speel je mee?

Zoek en boek

5 minuten lopen naar het strand!

Glamping op Vlugtenburg

Eetcafe Zout

Gezellig eten bij Eetcafé Zout

Na een lange dag spelen bij de animatie en op het strand beginnen de maagjes natuurlijk te knorren. Daarvoor ben je aan het juiste adres bij Eetcafé Zout! Zout is het gezelligste familierestaurant van de regio. Vanaf het terras heb je uitzicht op de speeltuin, er is een indoor speelruimte en er staat allerlei lekkers op de kaart voor jong en oud. In de zomer is er zelfs elke week livemuziek. Dat wil je niet missen!

Geen tijd om je te vervelen

Op het park is er al genoeg te ontdekken, maar ook de omgeving biedt genoeg vermaak! Uiteraard is het strand een fijne plek, je loopt hier in 5 minuten naartoe vanaf het park. Daarnaast zijn er allerlei leuke strandtenten te vinden waar je heerlijk kunt vertoeven. Opzoek naar meer actie? Leer surfen, ga raften of huur een grote elektrische step!

surfen nederland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.