Bekijk onze beoordelingen

Kamperen aan zee Nederland

Een feest voor iedereen

De ochtendzon komt omhoog, je hoort de vogels fluiten, een vers bestelt ontbijtje staat voor de caravan op je tent te wachten en in de verte kijken de golven uit naar het moment dat jij er ingaat duiken. Dat klinkt als kamperen aan zee en dat in Nederland. Voor het echte kampeergevoel ga je naar Strandpark Vlugtenburg. Waar wij er alles aan doen om het onze gasten naar hun zin te maken. Heb jij al geboekt? Voor je het weet heeft iemand jouw plekje bemachtigd…

Camping aan zee

Met een camping aan zee, bedoelen we ook echt een camping aan zee. Vanaf ons park is het een kleine 10 minuten lopen naar het strand. Maar waarom dan in Nederland? Nederland is zo mooi! Er zijn nog genoeg verborgen plekjes om te ontdekken. Waarom dan uren in de auto zitten naar een ver land? Op Vlugtenburg hebben we een plekje voor elk type kampeerder, van camper tot een klein tentje. En alles daartussenin. Kamperen aan zee in Nederland, dat is pas echt leuk!

Zoek en boek

10 minuten lopen naar het strand!

Kamperen op Vlugtenburg

camping met animatie

Camping met animatie

Ga je er lekker op uit met de kinderen? Dan ben je ook op de goede plek bij ons park! Ons animatieteam zorgt voor het grootste vermaak bij de kids. Elke vakantie wordt er een leuk weekprogramma gemaakt, buiten de vakanties is het feest op woensdag en zaterdag. En het leukste moet nog komen, want terwijl de kinderen zich vermaken bij de animatie kun jij je vermaken op ons terras! De cocktails en nacho’s staan al klaar. Je hoeft alleen nog maar aan te schuiven.

Ook honden zijn van harte welkom

Kom je kamperen bij ons en wil je jouw trouwe viervoeter meenemen? Ook dit is geen probleem! Honden zijn harstikke welkom op ons park, vinden we extra gezellig! Ten zuiden van de strandopgang bevindt zich een hondenstrand. Hier mogen honden dus lekker los lopen. Dat is toch ideaal!? Ook voor een kampeervakantie met de hond ben je dus aan het juiste adres!

huisje aan zee met hond

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.