Vakantiepark Nederland

Vakantie aan de Nederlandse kust

Een vakantiepark in Nederland boek je natuurlijk aan de kust! Strandpark Vlugtenburg is dé plek voor kamperen, glamping, een originele overnachting of een uniek verblijf. Dankzij een grote diversiteit aan accommodaties is er voor ieder wat wils. Door de vele faciliteiten voor kinderen kan Vlugtenburg ook worden gezien als een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland.

Accommodaties voor iedereen

Op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust is het ons doel om iedereen een lach op zijn of haar gezicht te toveren. En met iedereen, bedoelen we ook echt iedereen! Zo hebben wij mooie bungalows, een kampeerveld, luxe glamping tenten en unieke pipowagens op het strand. Er is dus altijd een accommodatie die bij je past! Waar kies jij voor?

Zoek en boek

Genieten aan de kust

camping met animatie nederland

Kindvriendelijk vakantiepark

Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, een kindvriendelijk vakantiepark. Maar waaruit blijk dat dan? Sowieso is de ligging van ons park natuurlijk al kindvriendelijk! Welk kind wordt er nou niet vrolijk van een bezoekje aan het strand, afgerond met een ijsje? Daarnaast vind je op vakantiepark Vlugtenburg diverse speeltoestellen, een mega klimtoren en een animatieteam! Elke week  is het op woensdag en zaterdag feest bij de animatie. In de vakanties zelfs op dinsdag en donderdag ook. Speel je mee?

Gezellig eten bij Eetcafé Zout

Ook bij het restaurant op ons vakantiepark ligt de focus vooral op gezelligheid voor het hele gezin. Op de menukaart is dit goed terug te zien. Pannenkoeken versieren, kindertosti’s, broodje knakworst: alle wensen van kinderen staan erop. Maar ook de ouders worden uiteraard niet vergeten. Wat dacht je van een lekkere cocktail of een goed stuk vlees? Daar loopt het water je toch in de mond van!

eetcafe zout

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.